O „sugar baby” a surprins întreaga lume cu dezvăluirile ei. Ce i-a cerut „tăticului”

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok a devenit rapid viral pe Internet, strângând deja peste 4 milioane de vizualizări! În el, o femeie din Statele Unite vorbește despre ce înseamnă să fii „sugar baby” și ce cerințe are pentru ea „sugar daddy”. Însă, la final, lucrurile au luat o turnură total neașteptată!

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok a devenit rapid viral pe Internet, strângând deja undeva în jur de 4,5 milioane de vizualizări! În el, Desirè Victoria, o femeie din Statele Unite vorbește despre ce înseamnă să fii „sugar baby” și ce cerințe are pentru ea „sugar daddy”. Însă, la final, lucrurile au luat o turnură total neașteptată, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro.

Potrivit acesteia, cerințele ar fi unele simple: să rămână în formă și să arate bine! Însă, odată ce monologul americancei a ajuns la final, aceasta a dezvăluit că acel „sugar daddy” la care se referea era, de fapt, armata americană!

Iar, Desirè Victoria, deși a glumit, spunând despre ea că este un „sugar baby”, este de fapt soldat al Statelor Unite! „Am spus <<sugar baby>>? Am vrut să spun soldat”, a spus aceasta.

Femeia vorbea despre cerințele vieții de soldat în armata americană

„El preferă cu siguranță părul prins în coadă de cal, departe de față, când vine vorba de aspectul meu în ansamblu. Îi place să fie foarte natural. Este un bărbat sănătos. Când vine vorba de corpul meu propriu-zis, îi place să fie în formă și sănătos”, a spus Victoria, în postarea de pe TikTok.

Unii dintre Internauții care au urmărit videoclipul au bănuit imediat că, la un moment dat, va fi o răsturnare de situație în povestea Victoriei, datorită tricoului distinctiv pe care îl purta. Mulți oameni au recunoscut că aparține armatei și că femeia trebuie să se refere la cerințele vieții de soldat. „Când am văzut tricoul verde, mi-am zis: <<Oh, vorbește despre Unchiul Sam (SUA)>>”, a comentat un utilizator TikTok.

image
image
image
image
image
image
taximetrist erou facebook jpg
2 artificii 1922753369 jpg jpeg
1 dieta cu castraveti jpg jpeg
Chef Scărlătescu 2 jpg
Pasajul Europa Unita   Captura Foto Facebook jpeg
Calorifer shutterstock 2096791672B jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image png