Planta de apartament care atrage abundența, prosperitatea financiară și dragostea. Cine o are în casă, e tare norocos

Ultima actualizare:

Pentru a începe a doua jumătate a anului cu noroc, vă recomandăm să aveți această plantă de interior, acasă. 

O plantă vă poate aduce norocul. Foto: Click.
O plantă vă poate aduce norocul. Foto: Click.

Tendințele de design interior ne spun că ar trebui să optăm pentru un decor cât mai apropiat de natură și asta o putem face foarte ușor cu ajutorul unor plante. Din acest motiv, tindem să alegem întotdeauna exemplarele în funcție de culoarea, mărimea și varietatea frunzelor. Cu toate acestea, ar trebui să le alegem și în funcție de energia pe care o promovează. În acest caz, vom vorbi despre o specie caracterizată de noroc.

Care este planta de interior care atrage noroc?

Numele său științific este Chlorophytum comosum sau Falangio, dar este cunoscută și ca „plantă păianjen”. Este una dintre plantele de interior cu cele mai mari beneficii, nu doar ornamentale. Falangio, pe lângă faptul că radiază cu frumusețea sa, se caracterizează și prin faptul că este ușor de îngrijit. Tot ce veți avea nevoie este să o lăsați într-un mediu cald și luminos, asigurându-vă că nu primește lumina directă a soarelui, pentru a nu-și arde frunzele, scriu cei de la Terra.com.mx.

Această plantă aparține familiei Asparagaceae și este originară din Africa de Sud. Este un cadou perfect pentru începători (care nu au mare experință cu plantele de interior), deoarece va necesita foarte puțină udare. Este utilă și în cazul în care sunteți o persoană care lipsește des de acasă, asta pentru că nu necesită multă atenție din partea voastră.

Frunzele sale verzi, magnet pentru energia bună

Feng Shui poziționează acest exemplar drept cel care atrage norocul, trebuie doar să ne asigurăm că are frunzele verzi, întrucât sunt adevăratul magnet al energiei bune. Pe de altă parte, specialiștii susțin că este o plantă capabilă să absoarbă toată umiditatea din casă. Vă puteți lua rămas bun de la dezumidificatoare, cumpărați doar această mică bijuterie verde.

Această plantă din Africa este perfectă pentru decorarea bucătăriilor, ferestrelor sau băilor și nu numai că îți înfrumusețează și îți luminează locuința, dar oferă și nenumărate beneficii pentru mediu. Așadar, dacă ai căutat plante de interior pentru casa ta, Falangio nu poate lipsi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net