Prostituția de lux, mare afacere! Actrițe și modele cer sume exorbitante! Care este tariful pe noapte

Ultima actualizare:

În paralel cu evenimentele oficiale, comerțul sexual de lux explodează în perioada festivalului de la Cannes, iar un imens scandal de prostituție zguduia această lume în urmă cu un deceniu, când un om de afaceri libanez, Elie Nahas, povestea ce se întâmplă în „culise“, scrie adevărul.ro.

Prostituția de lux, marea afacere de la Festivalul de Film din Cannes Foto: Shutterstock
Prostituția de lux, marea afacere de la Festivalul de Film din Cannes Foto: Shutterstock

Festivalul de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, atrage nu doar cele mai mari nume din industrie, dar și pe miliardarii lumii, precum și numeroși turiști.

În paralel, comerțul sexual de lux explodează în perioada festivalului, iar un imens scandal de prostituție zguduia această lume în urmă cu un deceniu, când un om de afaceri libanez, Elie Nahas, povestea ce se întâmplă în „culise“.

Unele femei au fost obligate să se prostitueze

Nahas a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru organizarea unei rețele de prostituție în timpul Festivalului de la Cannes, după ce a fost prins în 2007.

Nahas conducea o reţea de prostituţie care a oferit serviciile a peste 50 de tinere de diverse naţionalităţi unor oameni de afaceri arabi, în timpul Festivalului de la Cannes.

Afaceristul, care a avut o agenţie de modele în Beirut, a vorbit într-un interviu despre lumea prostituției de lux din timpul Festivalului de la Cannes, în care sunt implicați milionari și miliardari arabi, modele, foste deținătoare ale unor titluri de Miss și chiar actrițe debutante sau de categorie B.

Printre fetele care acceptau sume de bani pentru a acompania oamenii de afaceri pe iahturile lor nu erau doar prostituate profesioniste, cât și, uneori, actrițe de categoria B, de la Hollywood. Potrivit lui Elie Nahas, aceste fete puteau ajunge să primească chiar și undeva în jurul a 40.000 de dolari pe noapte, pentru serviciile lor.

Iahturi de lux, "pline" cu femei 

„În fiecare an, în timpul festivalului, în golful de la Cannes sunt 30 sau 40 de iahturi de lux, iar fiecare vas aparține unei persoane foarte bogate.

Fiecare yaht are aproximativ 10 fete pe el; de obicei sunt modele și sunt de obicei dezbrăcate sau pe jumătate dezbrăcate. Clienților li se spune să pună banii într-un plic și să scrie „cadou” pe partea exterioară a acestuia.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net