Sebastian Ghiorghiu, tânărul de 24 de ani devenit milionar în State: „200.000 de dolari sunt mărunțișuri”

Ultima actualizare:

Sebastian Ghiorghiu este de părere că toți tinerii ar trebui să aibă un Lamborghini, iar la 20 de ani dacă nu ai o mașină scumpă trebuie să-ți pui un semn de întrebare și să ai o discuție serioasă cu tine. Așadar, la doar 24 de ani, tânărul român stabilit în Statele Unite a ajuns milionar în euro, iar parcursul lui profesional este cu adevărat unul interesant.

Sebastian Ghiorghiu locuiește în Detroit, Statele Unite ale Americii, unde s-a și născut. El este stabilit cu familia peste hotare, părinții sunt români, însă au plecat de foarte tineri în străinătate, de unde nu s-au mai întors.

Citește și: Sebastian Dobrincu, daună de 40.000$, după ce și-a pierdut cardul! Ce și-a cumpărat persoana care l-a găsit?

Tânărul milionar postează clipuri pe Youtube în care vorbește despre succesul lui și încurajează oamenii din comunitatea lui să-și pună creierul la contribuție, căci sigur vor ajunge să aibă veniturile lui. Însă cu ce preț?

Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu în clipul publicat pe rețelele de socializare.

Sebastian Ghiorghiu a făcut campanii publicitare pe Google, Youtube și „drop-shipping” (n.r. ce este dropshipping-ul?: consumatorul final cumpără un produs de pe un magazin online, iar distribuitorul primește comanda. Odată efectuată, însuși angrosistul dropshipping este cel care livrează produsul dvs. către consumator.)

Vezși: Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor: „Am fost bulimic, am suferit de depresie și am slăbit 17 kilograme”

Tânărul milionar a lucrat din liceu

Până la vârsta de 19 ani, milionarul din Statele Unite a avut 9 mașini de sute de mii de euro, toate cumpărate din banii lui. El are aproape un milion de abonați pe Youtube, unde dă sfaturi despre cum poți să faci bani.

Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo.  „200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri. Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s....”, a spus milionarul român.

Acuzat că nu a muncit o zi în viața lui

Există și reversul medaliei, căci oamenii au considerat că se laudă prea mult, dar și că nu a muncit în viața lui o zi, ceea ce ar putea să însemne chiar asta, dacă a făcut totul din pasiune. Sebastian Ghioghiu le-a răspuns răutăcioșilor. „Cred că trebuie să oprim podcasturile până când ne dăm seama ce se întâmplă”, a scris autorul videoclipului original. 

Dacă ai 25 de ani și nu ai cel puțin 47 de Lamborghini în contul tău de Lamborghini, trebuie să te oprești serios și să te gândești”, a spus un altul, ironizându-l pe milionarul român.

Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, nu aș mai fi lucrat la Taco Bell.”, a răspuns românul într-o postare pe Instagram. 

Cum a ajuns milionar până la 24 de ani

Părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. Tânărul român a lucrat de mic, așa că a fost angajat la Taco Bell, dar și la o spălătorie auto. Nu a avut întotdeauna bani, iar familia lui chiar a avut probleme financiare, așa că s-a ambiționat să facă bani și să-și atingă visul de a avea tot ce-și dorește. Și a reușit!

Sebastian și-a dorit să devină neurochirurg, însă, până la urmă, viața l-a dus pe alt drum profesional. Astfel, când lucra la spălătoria auto, el și-a achiziționat o mașinp Infiniti G35, după care a început să facă afaceri cu mașini. Nu a mai făcut medicină și s-a făcut agent imobiliar, influențat de un coleg care făcea foarte mulți bani din afacerile cu imobiliare.

Vrea să câștige milioane într-o singură lună!

Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc.Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a spus Sebastian Ghiorghiu.

La 19 ani, tânărul român milionar avea o avere de 70-80.000 de dolari din munca sa depusă în imobiliare și pe Youtube. În prezent, el spune că are o avere de 8 milioane de dolari. Puteți urmări vloggurile lui mai sus.

În prezent, Sebastian Ghiorghiu câștigă între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, spune el pe Youtube. „Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine”, a mărturisit românul stabilit în State.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net