Secretul longevității Reginei Elisabeta. Ce consuma în fiecare dimineață, fără excepții: așa a trăit 96 de ani

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a fost unul dintre cei mai iubiți șefi de stat, nu doar atât în Regatul Unit, cât și pe plan mondial. Ea a fascinat lumea, atât prin calitățile ei de suveran, dar și pe plan personal, deși un simbol al monarhiei, regina fiind admirată de oameni de rând, de pe tot globul. Află acum care a fost felul de mâncare care nu i-a lipsit de la nicio masă!

Ce nu a lipsit din dieta Reginei vreme de decenii! / foto: Getty Images
Ce nu a lipsit din dieta Reginei vreme de decenii! / foto: Getty Images

Atunci când pomenim un fel de mâncare care nu vrem să ne lipsească de la nicio masă, sunt sigur că fiecare dintre noi are o imagine clară în minte, aproape instantaneu. Fie că este ceva ce ne amintește de mesele din copilărie, sau un gust dobândit de-a lungul vieții, există pentru toată lumea măcar și un singur lucru fără de care mesele nu ar mai fi niciodată la fel.

Cu siguranță că și realismul acestui fel de mâncare de nelipsit este unul variat. Poate pentru unii dintre noi, gândurile ne merg la o friptură, sau chiar un fel de mâncare consacrat, dar gătit puțin diferit, ca la „bunica acasă”. Din nefericire, un vis culinar complet nerealist este acela de a fi înconjurat la orice masă de fântâni de ciocolată și munți de marțipan. Tot ce putem face în asemenea cazuri este să visăm!

Nu lipsea nici măcar o zi din dieta Reginei!

Din fericire atât pentru starea de sănătate a Reginei, cât și pentru Regatul Unit, pe care aceasta l-a condus cu măiestrie vreme de decenii, preferințele ei culinare erau mult mai moderate și realiste.

Darren McGrady, ce a gătit pentru Casa Regală vreme de 15 ani, a dezvăluit pe canalul său de YouTube ce nu lipsea niciodată de la masa Reginei. Mai precis, gustarea ei favorită era simpul sandvici cu unt și dulceață de căpșuni! Conform fostului bucătar regal, Regina își începea fiecare dimineață cu acest sandvici, încă din copilărie! După-amiaza, în timpul tradiționalului ceai, aceasta cerea din nou un sandvici cu dulceață, evident, de căpșuni.

Printre alte obiceiuri culinare ale Reginei, Darren McGrady dezvăluie în cartea sa că aceasta își începea ziua cu o ceașcă de ceai fierbinte, cu lapte, fără zahăr și cu biscuiți înveliți în ciocolată. Se pare că acesteia îi plăcea să servească câte o salată cu pui la grătar și, câteodată, chiar pâine prăjită. Obiceiurile sănătoase au fost extrem de benefice pentru Regină, căci aceasta a trăit până la vârsta de 96 de ani!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net