Secretul longevității lui Ion Iliescu. Dieta care l-a făcut să ajungă până la 93 de ani!

Ultima actualizare:

Ion Iliescu urmează un regim strict care îi permite să fie activ la cei 93 de ani. Cu toate acestea, există informații potrivit cărora fostul președinte al României nu s-ar mai simți atât de bine în prezent. Fostul lider de statm întrebat de multe ori ce îl menține în formă, răspudnea răzând: „E secret”.

image

Despre ce dietă este vorba 

Dieta pe care o urmează Ion Iliescu are la bază așa-numita alimentație asistată biochimic. Mai exact, o formă a regimului alimentar disociat, aprofundată de nutriționistul Ion Pop Blaga, prin care, în timp, pacienții pot renunța la medicamente și scăpa de bisturiu.

,,Nu vad o altă alimentație (asistată biochimic, prin care proteinele, glucidele și lipidele se consumă separat, nu împreună) care să pună pe picioare un om cu afecțiuni cardiace majore, într-un timp atât de scurt”, a mai declarat nutriționistul Ion Blaga.

Ce mâncare preferă Ion Iliescu

Poți și tu să prepari acasă mâncarea preferată de Ion Iliescu. Ai nevoie de mușchiuleț proaspăt de vită.

Ca și cantități orientative, pentru o singură porție îți trebuie 200 de grame, două grame de piper verde boabe, zeamă de vită, nu mai mult de 100 de mililitri, câteva linguri de ulei de măsline, iar pentru un gust aparte, stropește totul cu coniac.

Mod de preparare: După ce ai uns cu puțin ulei mușchiuletul, merge la tigaie. Nu trebuie prăjit prea mult pentru că vita se mănâncă în sange. Cât timp carnea stă la pătruns, pregă tim sosul.

Stingem cu zeama de vită pe care o vom obține din oase de vită fierte câteva ore și gata sosul. Mușchiulețul îl mai tragem în tigaie cât să ia aroma inconfundabilă de piper. Pentru decor avem nevoie de 2 roșii cherry și câteva felii de mango, reductie de otet balsamic cu sos de soia și preparatul este gata.

Ce vârstă a împlinit Ion Iliescu

Fostul președinte Ion Iliescu, care a împlinit în martie 93 de ani, a spus, pentru Realitatea Plus, că se simte „destul de bine” și că „nu prea are timp” să iasă în oraș.

Fostul președinte a vorbit despre starea sa de sănătate: „Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net