Singurul român care își permite un Bombardier. Dezvăluirea inedită a tinerei măritate cu un miliardar străin

Ultima actualizare:

Este inteligentă, frumoasă şi cu siguranţă puternică, mai ales că a reuşit să facă faţă cu brio unei lumi a bărbaţilor, după cum o descrie. Vorbim despre soţia lui Piero Ferrari, patronul companiei Ferrari, în vârstă de 77 de ani, care este căsătorit... cu o româncă, Romina Gingaşu. În spatele acestui nume sugestiv, stă, de fapt, o femeie plină de putere care a reuşit să cucerească inima unuia dintre cei mai mari miliardari ai lumii. Cum este relaţia dintre cei doi, şi ce a avut de declarat cu privire la Ion Ţiriac, aflaţi acum!

Dezvălurile româncei măritate cu un miliardar străin. Foto: colaj Instagram/Romina Gingaşu
Dezvălurile româncei măritate cu un miliardar străin. Foto: colaj Instagram/Romina Gingaşu

Invitată în cadrul emisiunii 2 Matinali și Jumătate de la Digi FM, Romina s-a arătat extrem de deschisă cu privire la relaţia de cuplu pe care o are cu bărbatul cu 46 de ani mai mare decât ea. Despre ea se ştie că provine dintr-o comună din Călăraşi şi după ce a urmat colegiul Şincai din Bucureşti, paşii tinerei s-au îndreptat spre Academia Tehnică Militară. Romina a povestit cum l-a cunoscut pe celebrul său soţ şi a mărturisit că diferenţa de vârstă dintre ei, a fost chiar benefică pentru ea, având în vedere modul în care s-a format prin prisma profesiei.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării „de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat”, a spus Romina, conform Digi FM.

Ei bine, un astfel de exemplu de femeie puternică şi stăpână pe sine, este cu adevărat de apreciat mai ales că după Academia Militră a intrat în lumea Formulei 1 şi face faţă cu brio, iar modul prin care se adaptează cu rapiditate a ajutat-o enorm.

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.”, a afirmat ea, potrivit Digi FM. 

Romina spune că în ciuda averii colosale, ea și partenerul ei sunt în continuare oameni obişnuiți care nu cheltuie mai mult decât este necesar. Recent, cei doi soţii au participat la Marele Premiu al Bahrainului, iar vocile cârcotaşilor nu au ezitat să îi comenteze ţinuta Rominei, însă aceasta a închis repede gurile rele.

„E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.”

Ion Țiriac, singurul român care își permite un Bombardier

Cât despre Ion Ţiriac, Romina a declarat că este singurul care este capabil să îşi permit un avion Bombardier. 

„Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze... Din punct de vedere financiar, legal.”, conform Digi FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net