Top 3 zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Iepurașul ar putea veni mai devreme la ele!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că toți dintre noi visăm la marele premiu pus la bătaie în fiecare săptămână de către loterie. Ei bine, chiar și astrele au luat aminte de interesul nostru, iar pentru trei zodii, marele premiu ar putea fi aproape!

Cele trei zodii care pot câștiga premiul cel mare la Loto. / foto: shutterstock.com
Cele trei zodii care pot câștiga premiul cel mare la Loto. / foto: shutterstock.com

Fiecare dintre noi a jucat la loterie, indiferent cât de rar. Fie că am făcut-o aproape din instinct, trecând pe lângă un oficiu al loteriei și, într-un acces de încredere în soartă, am pus în joc numerele favorite, sau, poate că suntem „clienți vechi” ai tragerii la sorți. Indiferent că afară plouă, ninge, sau este caniculă, mergem fără greș la cea mai apropiată casierie, unde până și angajații de acolo știu ce numere vom juca, pentru că sunt acele numere, jucate de ani de zile și care știm sigur că ne vor aduce premiul cel mare.

Ei bine, generând atâtea emoții printre românii din întreaga țară, era doar o chestiune de timp până când și astrele aveau să devină interesate. Iar dacă vă numărați printre cele trei zodii cu cel mai mare noroc la bani, poate că ar trebui să începeți să vă gândiți la câteva numere pentru extragerea din această duminică.

Cele 3 zodii care pot să fie milionare de Paște

Având, în acest moment, un report de peste 28 de milioane de lei la 6/49, „berbecii” sunt printre favoriții astrelor în această perioadă. Zodia Berbec este recunoscută drept una a învingătorilor, iar atunci când pare că norocul nu este de partea berbecilor, aceștia nu se tem să îl câștige prin forțele proprii. În această perioadă, ar fi înțelept să pună la lucru acele „forțe proprii” pentru a cumpăra un bilet la Loterie. Aflându-ne în mijlocul zodiei (21 martie, până pe 20 Aprilie), ce șansă mai bună pentru nativii din Berbec pentru a-și încerca norocul decât atunci când zodia lor domnește pe cer?   

Leii ar trebui să înceapă să își exerseze „răgetul” de bucurie pentru o potențială surpriză, dacă vor juca la loto. Fiind născuți sub un semn zodiacal din mijlocul verii, nativii din leu sunt mereu gata de acțiune, iar în această perioadă un mod bun în care își pot folosi energia este un drum către o casierie a loteriei. Dacă zodia voastră vă aduce marele premiu, ce mulțumire mai bună puteți aduce decât o vacanță de lux undeva unde vremea este deja perfectă pentru bronzat și înotat în mare?  

Printre cele mai metodice și perseverente zodii, nimeni nu știe că, odată și odată, vine și vremea câștigului, decât Scorpionii. Energetici, pasionali, siguri pe sine și perseverenți, acestea sunt câteva moduri în care pot fi descriși nativii din Scorpion. Nu ne-ar surprinde ca cei din această zodie să se găsească săptămânal la casieria loteriei, gata să își încerce norocul din nou. Iar în această perioadă, este posibil ca eforturile să le fie răsplătite de către zodia lor.  

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net