FOTO/VIDEO EXCLUSIV Ea îi ţine de urât lui Mutu în România?

image
Cristina Bădănoiu a petrecut alături de Mutu în urmă cu două săptămâni. Fotbalistul şi bruneta, alături de alţi prieteni, au stat 8 ore la șpriţuri în două restaurante din Capitală (Fotografii: Mihai Ionescu)

Adi Mutu tace şi face. Şi de cele mai multe ori are grijă să fie discret. Surse din anturajul lui au povestit însă, pentru Click!, cine îi face „marcaj" strâns fotbalistului de când a venit în România. O brunetă focoasă, cunoscută în high-life-ul bucureştean ca o tânără cu pretenţii mari atunci când vine vorba de „portofelul" partenerilor ei.

Viaţa căpitanului de la Petrolul pare desprinsă dintre-un film. Are la activ două căsătorii, un divorţ finalizat, altul despre care se vorbeşte, trei copii - un băiat şi două fete - şi multe, multe cuceriri în lumea mondenă din România, dar şi din rândul vedetelor internaţionale.

În numărul de ieri, Click! v-a prezentat pe larg povestea pe care apropiaţii lui Adi Mutu au dezvăluit-o. Atacantul prahovenilor ar avea probleme în căsnicie, acesta fiind şi motivul pentru care nevasta lui, Consuelo, nu ar fi venit în România împreună cu cele două fete, Adriana şi Maya, deşi Mutu e aici de două luni.

În plus, „Briliantul" îşi face de cap fără probleme în ţară, fiind surprins în compania mai multor domnişoare. Una este însă o prezenţă constantă în viaţa lui Mutu, spun apropiaţii fotbalistului.

Bruneta cu forme apetisante s-a întreţinut la masă cu fotbalistul

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Urmăriţi subiectul dezbătut şi în emisiunea Click! de miercuri seară, de la Prima TV (ora 22.30)

Se numeşte Cristina Bădănoiu şi „gurile rele" spun că tânăra este disponibilă pentru Adi la orice oră din zi şi din noapte. Fotoreporterii Click! au şi surprins-o într-o seară la un restaurant de fiţe din zona de Nord a Capitalei la o ieşire nocturnă cu Adi Mutu şi prietenii acestuia. Fata nu-i spune niciodată „nu" jucătorului, iar "cârcotaşii" povestesc faptul că acesta nu s-ar purta mereu frumos cu ea, însă Cristina pare să nu fie deranjată de ieşirile lui Mutu.

Acum consilier la Senat, fost director de marketing la Rapid în perioada în care clubul era condus de iordanianul Fathi Taher, domnişoara Bădănoiu nu este necunoscută devoratorilor de ştiri mondene. Şi asta pentru că s-a învârtit mereu în cercurile oamenilor cu bani. O perioadă a fost amanta oficială a lui Amiran Dzanashvili, afacerist gruzino-israelian, care a mărturisit că a plecat din România tocmai pentru a scăpa de Cristina.

Alţii, în schimb, s-au „încumetat" să o combine pe Cristina, iar cei cu care fata - care a trăit ani buni alături de părinţi şi fratele mai mic în Canada - s-a afişat cu bărbaţi extrem de potenţi financiar. Se spune că a avut relaţii cu Remus Truică, Sami Mahmud - un tip ai cărui părinţi au câteva fabrici de mobilă în ţara noastră, dar şi cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, cunoscut ca un crai autohton.

Fiica lui are probleme?

„Nu vreau să dau explicaţii nimănui despre viaţa mea particulară. Şi dacă ar fi adevărată această poveste, este problema mea şi nu priveşte pe nimeni altcineva", s-a limitat să ne declare căpitanul celor de la Petrolul Ploieşti. Ieri, el a declarat pentru „Fanatik" că soţia lui „e în Republica Dominicană cu copiii, pentru că fata cea mică are nişte probleme". Declaraţia e ciudată, mulţi întrebându-se de ce Adi nu s-ar fi dus şi el urgent în Dominicană, măcar pentru câteva zile, dacă fiica lui e bolnavă!

Are trei copii cu două femei

Cum a ajuns fotbalist cunoscut, „Briliantul» a „înşirat» femei care de care mai frumoase şi şi-a asociat numele cu starlete din România şi din străinătate. A vrut să se facă băiat de casă şi s-a căsătorit cu Alexandra Dinu în 2001. Mariajul lor n-a rezistat decât doi ani, dar perioada petrecută împreună s-a „finalizat» cu un copil, Mario, acum în vârstă de aproape 11 ani. Din 2005, Mutu şi-a regăsit liniştea în braţele frumoasei Consuelo Matos Gomes, originară din Republica Dominicană. Au împreună două fete, Adriana (8 ani) şi Maya (6 ani).

Din cârciumă în cârciumă

Fotoreporterii Click! l-au surprins ieri pe Adrian Mutu în timp ce făcea turul cârciumelor de fiţe din Capitală. Relaxat şi cu chef de vorbă, fotbalistul a intrat la prânz într-un restaurant din Herăstrău, alături de doi prieteni. În jurul orei 14.00, a părăsit locul, însă nu pentru a merge acasă. În drum, Adi s-a oprit la un alt restaurant, unde era aşteptat de Dan Capră, finanţatorul echipei la care joacă.

VIDEO EXCLUSIV Adi Mutu s-a despărţit deja de soţie?

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
femeie sanatate jpg
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg