Animalul cu chip de om a înfricoșat pe toată lumea. Unde întâlnești cea mai ciudată creatură de pe Pământ

Ultima actualizare:

O întâmplare șocantă s-a dovedit un adevărat moment plin de amuzament. Pe social media au devenit virale mai multe imagini cu o creatură ciudată, care a băgat spaima în rândul oamenilor. Mulți s-au speriat de ,,șopârla cu chip de om”, au fotografiat-o și au încercat să elucideze misterul. În timp ce aceștia credeau că vietatea este un ,,animal periculos” sau un ,,extraterestru”, adevărul a ieșit, în cele din urmă, la iveală.

Animalul cu chip de om a înfrișocat pe toată lumea
Animalul cu chip de om a înfrișocat pe toată lumea

Totul s-a întâmplat în anul 2018, în India, când publicația News18 Telugu a raportat faptul că o creatură ciudată a fost văzută în timp ce se plimba în satul Gollapalli din Telangana. Fotografiile au apărut în mediul online și au creat vâlvă în rândul oamenilor.

Misterul șopârlei cu chip de om, elucidat după mai mulți ani. Ce era, de fapt, această creatură

Recent, pe social media au reapărut imaginile cu creatura cu față de om și corp de șopârlă. Oamenii și-au dorit să afle un răspuns și să înțeleagă de unde a apărut această șopârlă.

Totuși, se pare că șopârla care i-a speriat pe oameni este, de fapt, o figurină din silicon. Laira Maganuco, o artistă din Italia se ocupă cu producerea figurinelor din silicon, iar creatura nu este un ,,animal periculos”, așa cum mulți credeau.

Artista are un blog care se numește ,,Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco” și se regăsesc mai multe fotografii , printre care și imaginea cu figurina din silicon.

Figurina din silicon realizată de o artistă din Italia. Sursă foto: social media
Figurina din silicon realizată de o artistă din Italia. Sursă foto: social media

Creatura din silicon se vrea a fi un armadillo (tatu) hybrid, așa cum l-a descris artista: ,,o singură bucată de silicon ce întruchipează un armadillo (tatu) hybrid”.

Important de reținut este faptul că această șopârlă cu chip de om din silicon nu este o creatură reală, ci un fake, iar panica din rândul oamenilor se pare că a fost, de fapt, una nefondată, potrivit informațiilor oferite de Antena 1

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg