Cele mai frumoase ținute "verzi" purtate de Kate Middleton și motivul pentru care ducesa adoră această culoare

Ultima actualizare:

    Ducesa de CambridgeFoto: GettyImages
Ducesa de CambridgeFoto: GettyImages

Pare o culoare "inventată" pentru ea. Kate Middleton arată absolut fabulos în ținute verde-pădure, verde-smarald sau vernil, iar stiliștii au și o explicație pentru acest lucru. iată 13 ținute "verzi" cu care Kate Middleton a atras toate privirile.

Stilistul Lucas Armitage a explicat că verdele îi complimentează perfect tenul și o face să pară mai tânără. Kate Middleton alege de multe ori să poarte verde din cap până-n picioare. Această culoare este una neobișnuită printre vedete, însă ducesa de Cambridge a dezvoltat o afinitate pentru ea. Cel mai recent a purtat o ținută verde chiar zilele trecute, la un eveniment educaţional alături de elevii de la o şcoală din Londra.

Stilistul celebităților, Lucas Armitage, este de părere că verdele o flatează pe ducesa de Cambridge. Această culoare merge bine cu nuanța tenului lui Kate Middleton, dar și cu părul acesteia. 

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton. Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă e demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele. Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”, a declarat Lucas Armitage, citat de Daily Mail. 

image
image
image
image
image
image
farse 1 aprilie jpeg
Tradiţii de Florii  Ce reprezintă Duminica Floriilor şi ce nume se serbează jpeg
cioban jpeg
Papa Francisc jpeg
filmari Rust jpeg
Accident feroviar Prahova jpeg