Verdict în cazul artistei Céline Dion. Boala gravă de care suferă vedeta

Ultima actualizare:

Céline Dion a anunțat nu demult că anulează turneul său nord-american din cauză că suferă de o boală autoimună, însă suferă și de tulburări psihice. Familia o îngrijește.

Vedeta aude voci ale morților  Foto: Getty Images
Vedeta aude voci ale morților Foto: Getty Images

Céline Dion (53 de ani) a anunțat la jumătatea lui ianuarie că anulează turneul său nord-american și recent s-a aflat că celebra cântăreață suferă de tulburări psihice. Asta în afara unei boli autoimune. ”Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată citată de revista australiană ”Woman’s Day”.

Familia e lângă ea

Familia cântăreței, mai ales una dintre surori, și copiii săi, sunt lângă ea. În afară de o boală care îi afectează picioarele, sunt evocate și aceste tulburări psihice, un ”delir paranoic” legat de pierderea soțului său, René-Angélil, dramă peste care nu a putut să treacă. ”Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

E țintuită la pat

Céline Dion ar plânge în fiecare zi. Ea ar auzi vocea soțului său ca un ecou la vocea sa și ar vorbi de asemenea cu tatăl său în gândurile ei. Cu toate acestea, dacă starea sa fizică i-o va permite, se va întoarce pe scenă. E o luptătoare. ”Faptul că e țintuită la pat îi alimentează gândurile negative și micile deliruri”, a mai spus sursa citată. Céline Dion suferă de tulburări psihice.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net