Noi acuzații aduse împotriva lui Andrew Tate: „Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă ...”

Ultima actualizare:

Influencerul din social media, Andrew Tate (36 de ani), se confruntă cu noi acuzații. O altă femeie din Marea Britanie, în vârstă de 30 de ani, susține că a fost agresată de către acesta și a decis să îl dea în judecată, alăturându-se altor trei femei care vor să își facă dreptate. 

Noi acuzații împotriva lui Andrew Tate. Dezvăluirile unei femei din Marea Britanie / Foto: Instagram
Noi acuzații împotriva lui Andrew Tate. Dezvăluirile unei femei din Marea Britanie / Foto: Instagram

Devenit un idol în rândul tinerilor de pretutindeni, Andrew Tate (36 de ani) se confruntă cu noi acuzații, după ce o a patra femeie, în vârstă de 30 de ani, a decis să-l acționeze în judecată, susținând că a fost agresată de acesta când era studentă. Ea se alătură altor trei femei britanice care au anunțat, în luna aprilie, că au de gând să introducă o acțiune civilă împotriva fostului kickboxer și misoginului autointitulat, vrând să își facă dreptate.

Părea un bărbat amabil și fermecător

În 2014, pe când era studentă, femeia, care are acum 30 de ani, susține l-a cunoscut pe influencerul din social media în timpul unei ieșiri în orașul Luton. În ciuda faptului că la începul părea un bărbat amabil și fermecător, ea a trăit un adevărat coșmar când a ajuns cu acesta în dormitor.

Inițial, a fost foarte amabil și fermecător și am sfârșit prin a merge acasă cu elÎn timp ce făceam sex, a început să mă strângă de gât și m-a sugrumat atât de tare încât mi-am pierdut cunoștința. Am crezut că o să mor. Când m-am trezit, el continua să mă violeze. Este dificil să spun asta pentru că este atât de dureros, dar așa a fost", a povestit femeia de 30 de ani, relatează Adevărul.ro. Totodată, a ținut să menționeze că a prins curaj pentru a își spune povestea după ce a citit mărturiile celorlalte victime ale influencerului, „care au fost suficient de curajoase pentru a vorbi despre Tate"  

Sper că povestea mea va ajuta și alte femei să facă același lucru, deoarece este mai ușor să vorbești când îți dai seama că nu ești singură", a mai spus ea. „Inițial, cred că eram în faza de negare după ce s-a întâmplat... Eram tânără și cred că, probabil, m-am învinovățit puțin. De curând, și mai ales după ce a devenit celebru, a devenit imposibil de evitat, deoarece era și este peste tot”, a mai dezvăluit aceasta.

Conform firmei de avocatură McCue Jury&Partners, scopul acțiunii civile este de a căuta „dreptate, responsabilitate și compensații pentru victimele lui Tate", dar și de a îndemna la „o anchetă penală în Marea Britanie cu privire la infracțiunile comise de Tate, în speranța că acesta va fi urmărit penal și condamnat în Marea Britanie, pe lângă acuzațiile care i se aduc în România".  

Andrew Tate a afirmat că este o „forță a binelui”  

Femeile, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, susțin că au suferit vătămări fizice și psihice, în urma presupuselor agresiuni sexuale și fizice violente ale lui Andrew Tate, săvârșite între 2013 și 2016, în timp ce acesta locuia în Marea Britanie, de aceea l-au acționat în judecată pe fostul kickboxer. De asemenea, pentru a susține acțiunea împotriva celebrului influencer, o firmă de pe site-ul Crowdjustice a încasat peste 500 de donații în valoare de circa 17.450 de euro.

În prezent, frații Tate se află în arest la domiciliu, iar, în urmă cu o săptămână, Andrew Tate a contestat acuzațiile pentru care este cercetat în cadrul unui interviu acordat BBC. Mai mult decât atât, a afirmat că este o „forță a binelui” și că „acționează sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune". În momentul în care a fost anunțată pentru prima dată acțiunea civilă, purtătorul său de cuvânt a afirmat: „Andrew Tate neagă cu vehemență aceste acuzații, de a căror existență nu știa deloc, și este întristat de faptul că presa alege să acționeze ca un intermediar pentru tentativele oportuniste ale femeilor de a obține câștiguri bănești".      

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net