Nuntă de 2 milioane $ pentru fiica lui Bill Gates. Moștenitoarea imperiului Microsoft s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar

Ultima actualizare:

    Nayel Nassar și Jennifer Gatesfoto: Instagram
Nayel Nassar și Jennifer Gatesfoto: Instagram

Cel mai important eveniment al anului! Jennifer Gates, 25 de ani, s-a măritat, sâmbătă, la New York, cu egipteanul Nayel Nassar, de 30 de ani. La eveniment au fost prezenţi atât Melinda Gates, 57 de ani, cât şi miliardarul Microsoft, Bill Gates, 65 de ani. Nunta a costat peste 2 milioane $.

Bill şi Melinda Gates au anunţat despărţirea oficială în luna mai a acestui an şi au finalizat divorţul în august. Însă acest lucru nu a afectat planurile de nuntă ale fiicei lor, Jennifer, care e îndrăgostită până peste cap de hipistul Nayel Nassar. Nunta lui Jennifer a fost primul eveniment la care Bill şi Melinda Gates au fost văzuţi împreună, după separare. Nunta a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York.

La nuntă a cântat trupa Coldplay

La recepţie au cântat cei din trupa Coldplay. Pe lista invitaţilor a figurat şi Georgina Bloomberg. Ceremonia de sâmbătă a fost precedată de o nuntă musulmană, care a avut loc în secret în cursul zilei de vineri. Cununia civilă a avut loc sâmbătă. Invitaţii au sosit la eveniment la ora 15.00 şi la ora 17.30 aceştia au aplaudat încheierea ceremoniei religioase. Vecina familiei, Linda Dupree, din North Salem, a declarat pentru ziarul ”NY Post” că la nuntă au cântat Coldplay şi artistul folk Harry Hudson.


    Jennifer Gates, alături de părinții ei, Bill și MelindaFoto: Getty
Jennifer Gates, alături de părinții ei, Bill și MelindaFoto: Getty

Peste 100 de ospătari, angajaţi la eveniment

Peste o sută de barmani şi ospătari au mişunat fără oprire până seara pentru ca celor aproape o mie de invitaţi să nu le lipsească nimic. Prietenii mirilor au fost cei care s-au înghesuit să filmeze şi să facă fotografii cu ei. La nuntă a venit şi mama vitregă a lui Bill Gates, Mimi Gardner Gates, care a profitat de vremea frumoasă din New York pentru a sta minute în şir pe băncile din curtea înverzită a casei. Mireasa a fost înconjurată de 10 domnişoare de onoare, iar mirele a fost răsfăţat de prietenii lui costumaţi la patru ace. În ciuda faptului că au divorţat după 27 de ani de căsnicie, Bill şi Melinda Gates, care au împărţit 133 miliarde $, au căzut de acord că trebuie să joace în continuare rolul de părinţi ideali pentru Jennifer, Phoebe şi Rory.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net