Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Cum a fost prins criminalul după atâta timp

Ultima actualizare:

Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Un caz șocant din Spania a făcut înconjurul Europei, lăsând fără cuvinte oamenii de pretundieni. Arestat de către autoritățile spaniole pentru că și-ar fi înjunghiat letal iubita, un cetățean italian a recunoscut, din senin, o faptă mult mai odioasă. Polițiștii deja nu mai aveau speranțe că pot rezolva cazul, însă mărturia italianului a schimbat cu totul ancheta!

Femeia era considerată dispărută din 2014 / FOTO: El Espanol
Femeia era considerată dispărută din 2014 / FOTO: El Espanol

Cazul absolut șocant a avut loc în Malaga, un oraș din sudul Spaniei. Acolo, cetățeanul italian, pe numele lui, Marco R., a fost arestat rapid de către autorități, fiind acuzat că și-ar fi înjunghiat letal iubita. Însă, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, odată ce acesta a ajuns în custodia poliției, a decis să mărturisească o faptă la care nimeni nu se aștepta! Mai precis, el a recunoscut că este vinovat de o altă crimă, petrecută cu ani în urmă!

Confesiunea bărbatului ar fi fost provocată de către vederea, la întâmplare, a pozei fostei sale iubite pe unul din pereții secției de poliție, alături de alte cazuri nerezolvate. În acel moment, Marco a recunoscut în fața autorităților că el ar fi omorât-o pe femeie, cu mai bine de 9 ani în urmă! Victima, pe numele ei, Sibora Gagani, era originară din Albania, iar în acea perioadă avea o relație cu Marco, deși acesta era cu 23 de ani mai mare decât ea. Însă, crima nu a fost decât „vârful icebergului”, în ce privește confesiunea italianului!

Criminalul a zidit cadavrul victimei în apartamentul celor doi

Italianul a recunoscut în fața polițiștilor că nu doar că a ucis-o pe Sibora Gagani (care era considerată dispărută încă din 2014), dar ar fi și zidit cadavrul acesteia în unul din pereții apartamentului său din Spania.

Aceștia locuiau împreună în acea perioadă, iar după ce au auzit confesiunea lui Marco, polițiștii spanioli au investigat imediat apartamentul. Aceștia au descoperit rămășițele victimei într-o cutie de lemn care fusese zidită în unul din pereții casei.

În acest moment, Marco este în arestul poliției, fiind acuzat atât de uciderea Siborei Gagani, cât și uciderea noii sale iubite, Paula, pe care a înjunghiat-o mortal luna trecută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net