Tom Cruise, părăsit pentru un actor de mâna a doua! A fost înlocuit cu un „vegetarian păgân”

Ultima actualizare:

Superstarul Tom Cruise și actrița Hayley Atwell s-au despărțit pentru a doua oară, iar britanica pare să-și fi refăcut repede viața. Aceasta a intrat într-o relație tot cu o persoană din industria showbiz-ului, care se descrie drept „un vegetarian păgân”.

image

Celebrul actor american, câștigător al premiului Oscar pentru rolul din „Jerry Maguire”, nu are parte de prea multă liniște în viața amoroasă. Fosta lui iubită a ieșit la multe întâlniri cu un producător de muzică și actor independent.

Află Secretul lui Tom Cruise, dezvăluit de un actor celebru! „El va nega categoric acest lucru”

Cei doi au călătorit la Disneyland, în California, afișând în permanență un zâmbet larg, scrie presa americană. La o altă întâlnire, actrița în vârstă de 40 de ani a apărut într-o rochie violet, elegantă și plină de stil, alături de noul ei partener, potrivit The Sun. 

Un lucru inedit despre starul de la Hollywood! De ce n-a vrut Tom Cruise să joace în Top Gun? Regizorul a avut 30 de minute pentru a-l convinge

Cine este noul iubit al actriței Hayley Atwell? Cel care l-a înlocuit pe Tom Cruise s-a luptat cu alcoolul și drogurile

Pe numele său Ned Wolfgang Kelly, noul partner al actriței care a jucat cu Tom Cruise în Misiune Imposibilă 7 pare să aibă o viață destul de misterioasă. În biografia sa online acesta susține că nu a consumat „alcool și droguri de peste un deceniu".

Totodată, acesta se referă la însuși ca la un „păgân, sobru, vegetarian". Păgânii cred că natura este sacră și călătoresc la Stonehenge pentru a sărbători solstițiul de vară, scrie publicația The Sun.

Noul iubit al lui Hayley pare să aibă o filosofie de viață cu 180 de grade diferită față de Tom Cruise, care crede în Biserica Scientologică.

Vezi și Câți bani câștigă Tom Cruise de pe urma peliculei Top Gun: Maverick? Suma e copleșitoare

Bărbatul care l-a înlocuit pe Tom Cruise a scris și produs muzică comercială pentru Bud Light și Samsung, partituri de film și a avut roluri de actorie și regie în filme cu buget redus. A jucat cu precădere în scurtmetraje necunoscute.

Tom Cruise și actrița Hayley Atwell, „misiune imposibilă” în viața amoroasă!

În luna iunie, Tom Cruise și Hayley s-au despărțit din nou după ce mai trecuseră prin același scenariu în 2021. Cei doi au început să se întâlnească pentru prima dată în 2020, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Misiune Imposibilă 7”.

Aflat la pragul de 60 de ani, Tom Cruise n-a avut prea mult noroc pe plan personal de-a lungul timpului. Acesta a bifat până acum trei căsătorii, toate sfârșind prin divorț. Prima dată a fost căsătorit cu actrița Mimi Rogers, mariaj care a durat doar 3 ani. A doua căsătorie, cu Nicole Kidman, a fost și cea mai lungă (11 ani).

Ulterior, starul din Top Gun a fost căsătorit cu actrița Katie Holmes, din 2006 până în 2012. De atunci, vedeta de la Hollywood nu a mai avut o relație de lungă durată. Tom Cruise rămâne unul dintre cei mai mari actori, iar noul Top Gun nu a făcut decât să-i cimenteze și mai mult cariera.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net