UPDATE Un avion privat s-a prăbuşit în Milano. Doi români confirmați printre victime

Ultima actualizare:

    Avionul cu opt pasageri s-a prăbuşit în MilanoFoto: Aviation Accidents / This Day in History
Avionul cu opt pasageri s-a prăbuşit în MilanoFoto: Aviation Accidents / This Day in History

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică (3 octombrie), într-o clădire goală la marginea oraşului Milano, transmite Reuters. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției.

UPDATE Potrivit informațiilor comunicate de către autoritățile italiene reprezentanților oficiului consular român, din cercetările efectuate până la acest moment, rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie.

Pilotul, un român de 30 de ani, şi cei şapte pasageri, între care şi un copil, au murit, scrie Corriere della Sera. Publicația mai scrie că printre victime s-ar număra și un cetățean francez de 65 de ani născut în România.

Citește și:

Dan Petrescu, cel mai bogat român, soţia, fiul şi cinci prieteni ar fi murit în accidentul aviatic de la Milano

Avionul decolase din Milano, de pe aeroportul Linate, la ora 13:03 cu destinația Olbia, insula Sardinia. La scurt timp, la ora 13:12, aeronava s-a prăbușit pe o clădire din San Donato Milanese (Milano). Cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil, notează digi24.ro.

Oamenii din zonă au auzit o explozie atunci când avionul s-a prăbușit în clădirea de două etaje, care era goală la acel moment, fiind în curs de renovare. Flăcări și fum s-au degajat din clădire iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citați de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net