Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, este un bunic norocos: «Nepoţii mă fac fericit»

Ultima actualizare:

    Angelina cu 5 copii ai ei, Shiloh (15 ani), Zahara (16 ani), Vivienne (13 ani), Maddox (20 de ani) și Knox (13 ani), recent, la lansarea filmului ”Eternals” de la LondraFoto: Gettyimages
Angelina cu 5 copii ai ei, Shiloh (15 ani), Zahara (16 ani), Vivienne (13 ani), Maddox (20 de ani) și Knox (13 ani), recent, la lansarea filmului ”Eternals” de la LondraFoto: Gettyimages

Şi-a găsit cel mai bun rol în viaţa sa! Jon Voight spune că este fericit pentru că este bunicul celor 6 copii frumoşi ai Angelinei Jolie şi are poze cu ei absolut prin toată casa.

Jon Voight, laureat cu premiul Oscar pentru rolul din filmul ”Întoarcerea acasă”, a avut numeroase roluri de succes, dar cel mai mult îl încântă acela de bunic. Ba chiar, tatăl Angelinei Jolie (46 de ani) se consideră cel mai fericit bunic din lume. Îi adoră pe cei şase nepoţi pe care celebra lui fiică îi are împreună cu fostul ei soţ, Brad Pitt (57 de ani): Maddox (20 de ani), Pax, care împlineşte 18 ani în această lună, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 15 ani, Vivienne şi Knox, de 13 ani. Voight pare chiar că a dat în mintea copiilor de dragul lor, a dezvăluit o sursă pentru HollywoodLife.com. ”De câte ori nepoţii apar într-o revistă o cumpără. E un bunic foarte mândru”, a mai spus sursa citată.


    Jon VoightFoto: Gettyimages
Jon VoightFoto: Gettyimages

Când are musafiri, îi duce prin toată casa ca să vadă pozele celor şase copii ai Angelinei, pe care le ţine peste tot şi se uită la ele cu toată dragostea. Maddox este cel mai mare dintre nepoţi şi a fost adoptat de actriţă dintr-un orfelinat din Cambodgia, pe când avea numai 2 ani. În prezent, el e student la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud. Pax a fost adoptat de Angelina din Vietnam pe când avea numai 3 ani. Zahara este de origini ethiopiene şi a fost înfiată la vârsta de 6 luni. Shiloh şi gemenii Vivienne şi Knox sunt copiii biologici ai lui Brad şi Angelina. Angelina este fiica lui Voight din căsnicia cu Marcheline Bertrand, care a durat din 1971 până în 1980. Din această căsătorie mai are un fiu, James Haven, de 48 de ani. Marcheline Bertrand a murit de cancer la numai 56 de ani. După ce a divorțat de ea, Voight nu s-a mai recăsătorit nicodată.

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg