Arafat anunță excepții pentru nevaccinați: „Pensionarii care trebuie să ridice pensia nu vor avea restricţii”

Ultima actualizare:

    Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed ArafatFoto: Arhivă Click!
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed ArafatFoto: Arhivă Click!

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că pensionarii nevaccinați vor avea acces în instituțiile publice pentru a-și ridica pensiile fizic. De aceeași excepție vor beneficia și persoanele nevaccinate care au de primit alocații pentru copii spre exemplu.

„Din punct de vedere al accesului la instituţiile publice şi la cele private, au fost prevăzute unele excepţii care ni s-au ridicat de către mai multe persoane.

Pensionarii care trebuie să ridice pensia, de exemplu, nu vor avea restricţii să ridice pensia, cei care merg pentru prestaţii sociale, alocaţii de copii, etc., pot să intre să ridice aceste prestaţii”, a declarat Raed Arafat, luni, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

De asemenea, toţi clienţii Poştei Române vor avea acces în unităţile poştale din întreaga ţară fără a fi nevoiţi să prezinte Certificatul verde, informează compania, într-un comunicat transmis luni. 

Compania recomandă, totodată, purtarea în mod corect a măştii de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul, dezinfectarea mâinilor, atât la intrare, cât şi la ieşire, folosind dezinfectantul pus la dispoziţie în incinta subunităţii poştale, respectarea regulii de prezenţă a unei singure persoane în incinta oficiului, precum şi respectarea distanţării sociale, de cel puţin 2 metri între persoane, atunci când se aşteaptă la intrare.

”.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net