Bărbat mort, dus de nepot la un oficiu poștal din Irlanda pentru a-i încasa pensia

Ultima actualizare:

Eveniment șocant într-un oraș din Irlanda. Un bărbat mort a fost adus la un oficiu poștal din Irlanda, chiar de către nepotul său, care încerca să îi încaseze pensia. Individul a fost ajutat de o altă persoană, iar acum poliția face cercetări. 

Evenimentul șocant s-a petrecut la un oficiu poștal din orașul Carlow. Foto: booking.com
Evenimentul șocant s-a petrecut la un oficiu poștal din orașul Carlow. Foto: booking.com

Incidentul șocant în care bărbatul decedat a fost sprijinit de alți doi bărbați pentru ca nepotul să-i încaseze pensia a avut loc la un oficiu poștal din orașul Carlow, scrie independent.ie preluat de gandul.ro. Angajații de la oficiul poștal au sesizat că ceva nu este în regulă și au contactat serviciile de urgență, iar poliția s-a deplasat la fața locului. 

Ce au descoperit polițiștii despre mortul dus la poștă 

O localnică care locuiește lângă oficiul poștal a povestit cum fiica ei a văzut doi bărbați care târau o persoană.”Ea pleca din casă în acel moment și a spus că i s-a părut ciudat faptul că bărbatul nu mergea, părea să aibă ceva deoarece picioarele lui erau târâte pe pământ”, a spus femeia 

Irlandeza a explicat că în momentul în care cei trei bărbați au ajuns la ghișeul poștal, era coadă în fața oficiului. ”Este o locație mică în care pot intra cel mult trei oameni simultan, pentru a se păstra distanțarea socială. Oamenii erau în stare de șoc, deoarece credeau că bărbatul tocmai a avut un atac de cord”, a mai spus ea. 

Autoritățile investighează cazul mortului dus la poștă 

Poliția din Irlanda a confirmat că a deschis o anchetă care să elucideze circumstanțele situației și dacă într-adevăr victima era deja moartă când a fost adusă la poștă sau a făcut infarct pe drum cum susține nepotul acesteia 

”Poliția investighează toate circumstanțele din jurul morții inexplicabile a unui bărbat din zona Carlow. O autopsie va fi făcută, iar rezultatele ei vor stabili cursul investigației”, a susținut un purtător de cuvânt al anchetatorilor conform sursei citate. Primarul orașului Carlow, Fianna Fáil Ken Murnane, a fost șocată când a auzit ce s-a întâmplat. 

”Am auzit că a fost o problemă în oficiul poștal. Merg pe acolo tot timpul și este un oficiu poștal foarte aglomerat.Am fost absolut șocată să aud ce s-a întâmplat. Nu pot să cred că cineva ar face așa ceva. Întregul oraș este în stare de șoc. Personalul din oficiul poștal este foarte zguduit de ce s-a întâmplat. Este o situație bizară și supărătoare”, a spus primarul conform aceleiași surse. 

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net