Bărbat scos cu poliția din avion, în aplauzele pasagerilor, pentru că refuza să poarte mască

Ultima actualizare:

    Pasagerul încăpățânat a fost dat jos cu polițiaFoto: Captură cluj24.ro
Pasagerul încăpățânat a fost dat jos cu polițiaFoto: Captură cluj24.ro

Scandal într-un avion care urma să plece de la Cluj la Londra. Un bărbat de 40 de ani a fost debarcat de poliție pentru că refuza să poarte mască de protecție.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată și gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Avionul părea gata de decolare, însă noi așteptam. Am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflată în primele locuri. Trec 10 minute, lumea își pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: haideți, dom-le, puneți-vă masca, țineți  un avion întreg pe loc! Atunci am înțeles că avionul nu pleca din cauză dă domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a povestit Eric pentru cluj24.ro.

La un moment dat, își face apariția unui echipaj de poliție care, în primă fază, încearcă să-l convingă pe bărbat să-și pună masca. După câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion. Momentul a fost aplaudat de toți pasagerii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net