Crimă pasională în Brașov. Un bărbat și-a ucis partenera în bătaie, apoi i-a tăiat urechile

Ultima actualizare:

    Casa în care a avut loc crimaFoto: antena3.ro
Casa în care a avut loc crimaFoto: antena3.ro

Gelozia poate ucide la orice vârstă! O demonstrează un sexagenar din Brașov, care și-a ucis și maltratat femeia alături de care trăia în ultimii ani. La 67 de ani, bărbatul riscă o condamnare de 20 de ani închisoare.

O crimă înfiorătoare a avut loc, duminică, la Cincu, în județul Brașov. Întreaga comunitate a fost șocată când a aflat ce s-a petrecut în casa bărbatului în vârstă de 67 de ani! În toiul nopții, între bărbat și femeia alături de care trăia în ultimii ani a izbucnit o ceartă, cel mai probabil din cauza geloziei.

A lovit-o cu o bucată de lemn   

Deși nu era prima dată când individual ridica mâna asupra femeii, de data aceasta furia a fost atât de mare, încât nu s-a putut opri din lovituri. A luat un lemn din mormanul aflat lângă sobă și a dat până a văzut că femeia nu mai mișcă. Abia atunci a realizat grozăvia și s-a oprit din lovituri. Vecinii spun că din gelozia a fost cea care a dus la o asemenea atrocitate. Îi auzeau cum se certau zilnic. Tot așa se întâmpla și cu celelalte două soții, care au plecat de acasă tocmai din cauza unor astfel de episoade.

„I-a tăiat urechile ca să îi ia cerceii”

Vecinii mai spun că în sat era un om respectuos, nu se certa cu nimeni, dar în ultimul timp devenise violent. „E ceva chiar de groază. Începuse de mult timp să o ia razna şi lua medicamente. O bătea şi pe prima lui soţie”, spune o localnică. Vecinii care au intrat în casa celor doi, imediat după atac, au fost şocaţi. Cu greu au mai recunsocut-o pe femeie, din cauza loviturilor primate, scrie antena3.ro. „După ce a omorât-o i-a tăiat urechile, ca să îi ia cerceii”, a mai spus una dintre localnice.  

Bărbatul riscă 20 de ani închisoare    

Echipa operativă constituită din criminaliști și investigatori a prelevat probe și a efectuat cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz. Bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în arestul IPJ Brașov pentru 24 de ore, iar instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Criminalul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Citește și: 

10 ani de închisoare pentru un băcăuan care și-a ucis soția, după ce au făcut dragoste

Un bărbat din București şi-a ucis soţia în cea de-a doua zi de Paște, după care a dispărut. Cum a fost prins

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg