Cu Prima Doamnă «dirigă» a luat 10 la Bac! Carmen Iohannis, mândră de elevul ei

Ultima actualizare:

Bacalaureatul i-a adus o satisfacţie specială Primei Doamne a României Carmen Iohannis. Unul dintre elevii clasei a căror diriginte a fost a luat nota 10! Este unul dintre cei doi candidaţi sibieni care au reuşit să ia examenul de final de liceu cu maximum de punctaj.

Soția președintelui, alături de elevii cărora le-a fost dirigintă
Soția președintelui, alături de elevii cărora le-a fost dirigintă

”Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E a Colegiului Naţional «Gheorghe Lazăr» Sibiu a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat că munca, seriozitatea, pasiunea şi inteligenţa sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată preţuirea şi admiraţia, lui şi profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, sună mesajul postat de Carmen Iohannis pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Cum a atras Carmen Iohannis atenția la ceremonia de absolvire! Poze simpatice cu elevii

Pavel a terminat profilul Ştiinţe ale Naturii – bilingv, engleză şi, contactat de site-ul local Turnul Sfatului a caracterizat-o pe diriginta lui: ”Ne-a învăţat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceţi ceva ce vă place şi ce iubiţi, că banii vor veni”, şi-a amintit el. 

Carmen Iohannis, alături de elevul ei de 10. Foto: Facebook
Carmen Iohannis, alături de elevul ei de 10. Foto: Facebook

Vrancea, fruntașă la notele de 10

Tot în ceea ce priveşte notele de 10, judeţul Vrancea s-a numărat printre fruntaşele din acest an, cu cinci absolvenţi care au avut lucrări perfecte la toate cele trei probe de concurs. Aceştia provin de la trei colegii din municipiul Focşani, după cum informează adevarul.ro. Monica Lazăr, originară din comuna Negrileşti, a reuşit să obţină zece curat la toate cele trei discipline de examen fără să facă un minut de pregătire în particular. Monica a participat în acest an şi la Olimpiada Naţională de Istorie, disciplină pe care o va studia din plin şi la facultate.

”Prima opţiune este să mă fac profesor şi voi merge să studiez la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti. Mă gândesc şi la o carieră în diplomaţie”, a declarat pentru sursa citată Monica.  

Te-ar putea interesa și: Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden

La Constanţa, una dintre notele de 10 primite de candidaţi i-a aparţinut lui Ioan Cotovu, din Hârşova, localitate în care a şi terminat liceul. Acesta a demonstrat că se poate face performanţă şi la o şcoală care nu este cotată la nivel naţional. După cum informează adevarul.ro, la şcoală, venea cu taxiul din Ciobanu, un sat aflat la o distanţă de cinci kilometri de Hârşova, punând bănuţ lângă bănuţ alături de alţi copii din localitate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net