Cum completezi formularul pentru ajutorul de încălzire. Autoritățile explică pas cu pas

Ultima actualizare:

    Cum completezi formularul pentru ajutorul de încălzire. Autoritățile explică pas cu pas
Cum completezi formularul pentru ajutorul de încălzire. Autoritățile explică pas cu pas

Din 20 octombrie se pot depune la primării cererile pentru ajutorul de încălzire. Cei de la Agenția de Plăți au explicat cine poate completa formularul și ce trebuie să scrie în el.

Pentru a primi ajutorul de încălzire în 2021, persoanele care se încadrează în criteriile impuse de lege trebuie să completeze un formular de 14 pagini.

Acesta conține date despre ocupanții unei locuințe, sursele de venit, dar și bunurile pe care le dețin. Iată cu trebuie să completezi formularul de încălzire, potrivit autorităților!

Formularul pentru ajutorul de încălzire pentru persoana singură

Pentru a beneficia de ajutorul de înclăzire, trebuie să completezi o cerere- declarație pe proprie răspundere cu informații generale despre tine, dar și cu date referitoare la tipul de energie utilizat pentru încălzirea locuinței.

Mai exact, este necesar să oferi detalii cu privire la denumirea furnizorului, codul titularului de contract, codul de client și cod loc consum, informații pe care le găsești în factura de utilități sau pe lista de întreținere de la asociația de proprietari.

Dacă dorești să beneficieze și de suplimentul pentru energie, poți primi sprijin suplimentar pentru iluminatul locuinței, pentru activități casnice, alimentarea echipamentelor electrice medicale, pentru asigurarea mijloacelor de comunicare, care presupun utilizarea de energie. Astfel, completezi în formular fiecare tip de energie în parte.

De asemenea, trebuie precizat în formular datele privind toate veniturile și bunurile pe care le ai. Dacă întâmpini dificultăți la completarea formularului, îi poți cere ajutorul asistentului social din cadrul primăriei;

Formularul pentru ajutorul de încălzire pentru familie

Dacă ești reprezentantul unei familii și vrei să beneficiezi de ajutorul de încălzire, completezi forumularul cerere- declarație pe proprie răspundere cu informații generale despre tine și despre membrii familiei, dar și cu date referitoare la energie utilizat pentru încălzirea locuinței.

Restul pașilor de urmat se regăsesc în punctul de mai sus;

Formularul pentru ajutorul de încălzire completat atunci când vrei să ajuți pe cineva

Dacă vrei să ajuți o persoană îndreptățită să primească ajutorul pentru încălzire, completezi formularul cerere- declarație pe proprie răspundere atât cu informații generale despre tine, ca solicitant, dar și cu informații despre beneficiar, în numele căruia soliciți sprijinul.

Restul pașilor de urmat se regăsesc la primul punctul.

Aici găsești tutorialele despre cum trebuie completate formulerele pentru încălzirea locuinței și supliment pentru energie.

Citește și: 

Din 20 octombrie se pot depune la primării cererile pentru ajutorul de încălzire. Documentele necesare

Totul despre ajutoarele de căldură din această iarnă. Când poți depune cerere și ce subvenție poți primi

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net