Două femei au găsit o borsetă plină cu bani pe o stradă din Vrancea. Cum s-a încheiat povestea

Ultima actualizare:

    Borseta a fost pierdută de un bărbatIPJ Vrancea
Borseta a fost pierdută de un bărbatIPJ Vrancea

Două femei care mergeau către o mănăstire din județul Vrancea s-au oprit din drum când au găsit pe marginea șoselei o borsetă plină cu bani, carduri și documente. Acestea nu au stat pe gânduri și au mers glonț la poliție, unde au predat bunurile.

Femeile, una asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani şi cealaltă ofiţer în Ministerul Apărării Naţionale, se îndreptau către Mănăstirea Muşunoaiele când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau. În momentul în care au văzut  că în interior se află o sumă mare de bani, o brăţară din aur, un telefon mobil, un portofel cu documente şi carduri bancare, nu au stat pe gânduri şi au mers la sediul Poliţiei Municipiului Focşani. Aici au predat borseta găsită, scrie adevarul.ro.

În borsetă se aflau 11.500 de lei    

Poliţiştii focşăneni au demarat imediat verificările. În portofel se afla suma de 11.500 de lei. În scurt timp, pe baza informaţiilor obţinute, oamenii legii l-au identificat pe proprietarul bunurilor, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, care pierduse borseta după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

Bărbatul și-a primit borseta cu toate bunurile din interior. 


    Femeile care au găsit borseta s-au întâlnit cu proprietarul acesteia    FOTO: IPJ Vrancea
Femeile care au găsit borseta s-au întâlnit cu proprietarul acesteia FOTO: IPJ Vrancea

„Le felicităm pe doamnele Cioacătă Cristina Gianina şi Mandeş Claudiţa pentru gestul civic şi corect pe care l-au făcut fără ezitare! O societate civilizată şi o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii şi a propriilor valori primează”, potrivit IPJ Vrancea.  

Citește și: 

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei și i-a păstrat. Cum a fost prinsă și ce riscă cei ce păstrează bunuri care nu sunt ale lor

Doi copii au găsit 3.200 de lei pe stradă şi i-au dus la Poliţie

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg