Ea e fata care câştigă 40.000 $ pe lună din OnlyFans

Ultima actualizare:

    Frumoasa Maria  Georgiana - şi cu fani,  şi cu bani Fotografii: Arhivă personală
Frumoasa Maria Georgiana - şi cu fani, şi cu bani Fotografii: Arhivă personală

O tânără de succes! Maria Georgiana (23 de ani) se bucură de popularitate pe OnlyFans, o platformă cu conţinut erotic explicit, unde postează poze şi clipuri video. Această activitate îi aduce câştiguri consistente. “Cel mai mult contează promovarea şi comunicarea cu fanii care plătesc abonament”, spune fata.

A fost crescută de bunici şi s-a lovit mereu de problemele financiare din familie. Acum, ea câştigă sume ameţitoare, urcând conţinut pe OnlyFans. Maria Georgiana, una dintre cele mai de succes românce de pe platforma de conţinut erotic explicit, a stat de vorbă cu Adevărul despre faimă şi despre bani. Aproape zilnic, fete din multe ţări postează diferite poze şi clipuri, unele dintre ele cu conţinut erotic. Asta face şi Maria Georgiana, care susţine că în realitate este o persoană foarte timidă, iar mulţi dintre abonaţii ei îşi doresc doar conversaţie. Un abonament costă opt dolari. 

Adevărul: Cum te-ai descrie?   

Maria Georgiana: Sunt o fată simplă şi mi-am luat viaţa în propriile mâini. Suntem patru fraţi, eu fiind cel mai mare copil. 

Cum a apărut OnlyFans în viaţa ta?   

S-a întâmplat anul trecut, prin august. Oricum primeam constant mesaje pe Instagram. Şi aşa m-am gândit să încerc. Urmăritorii mă întrebau dacă am cont pe OnlyFans, aşa că m-am hotărât să intru pe platformă. Aveam deja o comunitate mare pe Instagram - 30.000 de urmăritori. 

Ce înseamnă munca pentru un cont de OnlyFans? 

Pentru mine e deja ceva obişnuit. Cel mai mult durează promovarea şi faptul că trebuie să am mereu idei noi. Crearea efectivă de conţinut nu durează foarte mult. Aproape toată ziua cam asta fac: mă promovez şi gândesc ideile şi pentru TikTok, şi pentru Instagram. Dimineaţa îmi vin ideile, când stau la cafea. 

Ce vor cel mai mult abonaţii tăi de pe OnlyFans?   

Să discut cu ei. Vin acolo cu ideea că stăm toată ziua la vorbă. Dincolo de fotografii şi materiale video, ei vor să vorbim. Pe lângă curiozitatea de a te vedea într-o anumită ipostază, ei vor să comunice cu tine. 

Care e cea mai mare sumă pe care ai câştigat-o într-o lună?   

Aproape 40.000 de dolari. Subliniez ceva, ca să ştie toate fetele care vor să se apuce. Sunt cazuri în care ele nu au o bază de fani, ca să le zic aşa, şi pornesc doar cu gândul că-şi fac un cont şi, gata, câştigă mulţi bani. Dar nu e aşa. E multă promovare în spate. 

Cum ţi-a schimbat OnlyFans viaţa?   

Nu m-a schimbat, sunt aceeaşi. Doar că mi-a îndeplinit nişte visuri. Vreau să-mi deschid propria mea afacere: o cafenea. Mi-am luat o casă şi nu mai stau să mă gândesc la ziua de mâine.  Despre fetele care fac videochat sau OnlyFans se spune, de multe ori, că îşi vând trupul. Tu cum vezi asta?   

Vinzi o imagine, nu vinzi corpul. Nu sunt aşa şi în viaţa reală. Eu sunt foarte timidă. Cunosc fete care au făcut bani pe OnlyFans fără să se dezbrace. 


    “Îmi vând imaginea,  nu corpul”,  susţine tânăra
“Îmi vând imaginea, nu corpul”, susţine tânăra

«Nu am timp de o relaţie»

Ce mesaj de la un abonat îţi trece prin cap acum?   

Am primit multe mesaje, dar cel mai drăguţ a fost când eu am dezvăluit că vreau să-mi iau o casă. Cineva s-a abonat şi mi-a zis: “Uite, am contribuit şi eu cu o cărămidă la casa ta”.    

Eşti într-o relaţie acum? 

Nu. Pentru că, pur şi simplu, nu am timp de asta acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net