Elev lovit cu pumnul în cap de profesor, la o școală din Huși. Acesta a recunoscut fapta și și-a cerut scuze

Ultima actualizare:

    foto: Click!
foto: Click!

Bunicii unui elev de 14 ani au reclamat că nepotul lor a fost lovit de un profesor. Tânărul a studiat în Austria până acum și a revenit toamna aceasta în țară, fiind înscris în clasa a VII-a, la o școală din Huși. Polițiștii din Huși, județul Vaslui, au declanșat o anchetă în acest sens.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, incidentul s-a petrecut la Școala „Anastasie Panu” din Huși, pe 6 octombrie, într-o pauză.

Elevul vorbea cu un alt coleg la fereastră, iar gălăgia creată a atras atenția profesorului de serviciu, care a intrat în sală și l-a lovit pe elevul de la fereastră. „I-a dat o castană”, susține bunica adolescentului, care mai spune că, după câteva minute, dascălul a revenit în sala de clasă și a continuat să lovească elevul.

„Mi-a povestit că a fost lovit cu pumnul în cap de acest profesor, care s a întors în clasă și l-a luat la rost că vine cu aere din țări străine și l-a tras si de păr. Așa a înțeles profesorul să acționeze.

Domnul profesor putea să ne anunțe pe noi, dirigintele sau să îi scadă nota la purtare, nu să-l bată. Am mers la poliție, am dat declarații. Seara a acuzat dureri de cap și am mers la spital, unde a rămas internat peste noapte”, a precizat bunica băiatului. 

Pe lângă ancheta polițiștilor, care desfășoară cercetări pentru purtare abuzivă, la nivelul școlii a fost declanșată o anchetă internă, fiind sesizată comisia de disciplină.„Domnul profesor și-a asumat cele întâmplate, își cere scuze! Ne-a surprins incidentul. Dumnealui are o activitate frumoasă la catedră, n-au mai fost probleme. Ne pare rău de cele întâmplate!”, a declarat Oana Benchea, directorul Școlii Anastasie Panu. Elevul lovit de profesori se află în grija bunicilor, părinții acestuia rămânând în Austria. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net