Familie din Arad, atacată de propriul câine! Cum a reușit să scape de furia patrupedului

Ultima actualizare:

    Foto: IJJ Arad / aradon.ro
Foto: IJJ Arad / aradon.ro

Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc în Arad, miercuri după-amiaza, în locuința unei familii. Două persoane au fost mușcate de mai multe ori de unul dintre cei doi câini pe care îi aveau pe proprietate.

Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor în vârstă de 5 ani. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe femeie. Soțul a sărit în ajutorul ei, însă a fost și el mușcat de mai multe ori. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, unde s-au baricadat într-o cameră de la parter și au început să strige după ajutor, scrie aradon.ro.

Un vecin a auzit strigătele de ajutor ale soților, dar și câinii lătrând, astfel că a sunat la 112. La scurt timp, un echipaj al Jandarmeriei și unul de ambulanță au ajuns la fața locului. 

Bunicii s-au baricadat în locuință    

Jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, în timp ce câinii erau liberi în curte. Oaenii legii au reușit să pătrundă până la victime cu ajutorul scuturilor de protecție. Astfel au reușit să izoleze câinii agresivi, să-i împingă și să-i imobilizeze în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj.

În același timp, echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor doi bunici care prezentau numeroase răni pe tot corpul.

Bunicii au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, iar câinele agresiv a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lui.

Citește și: 

O fetiță de 12 ani din Alba, mușcată de un câine Husky. Proprietara animalului a murit după ce a suferit un șoc

Fetiţă de 7 ani muşcată grav de un câine în centrul Sibiului. Proprietarul a fugit când a văzut ce face animalul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net