Firea și Pandele, nași pentru copilul unui primar din Iași! Chef la castel, cu meniu vânătoresc

Ultima actualizare:

    Petrecerea de boyez a avut loc la Castelul Sturza din MiclăușeniFOTO: bzi.ro
Petrecerea de boyez a avut loc la Castelul Sturza din MiclăușeniFOTO: bzi.ro

Petrecere cu fast la Iași, sâmbăta trecută, unde fostul primar al Capitalei a fost naș de botez! Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au dansat și s-au simțit excelent la Castelul „Sturza”, după ce au creștinat cel de-al treilea copil al primarului comunei Butea.

Invitați aleși pe sprânceană, meniu select cu preparate din cerb și mistreț într-o locație specială: Castelul „Sturza” din Miclăușeni! Într-un cuvânt, botezul anului la Iași! Și, dacă mai adăugăm ținutele nașilor și ale părinților micuțului, atunci vorbim despre o petrecere ca-n filme. 


    Micuțul a fost creștinat la biserica din ButeaFOTO: bzi.ro
Micuțul a fost creștinat la biserica din ButeaFOTO: bzi.ro

Sâmbătă a fost o zi extrem de importantă pentru primarul comunei ieșene Butea, Anton Anti. Și-a creștinat cel de-al treilea copil, avându-i ca nași pe Gabriela Firea și Florentin Pandele, edilul din Voluntari, Ilfov. Iar când vestea că fostul primar al Bucureștiului va fi invitat special în Butea a ajuns la urechile oamenilor, întreaga comunitate l-a așteptat cu maximă curiozitate.

Ținuta Gabrielei Firea, argintie

Slujba de botez a fost ținută la Biserica Catolică din Butea, la eveniment participând mai mulți apropiați de-ai primarului Anton Anti, majoritatea din lumea politică. După creștinarea micuțului, Anton Anti și invitații au pornit către Castelul „Sturza” din Miclăușeni, acolo unde a fost organizată petrecerea care a ținut până aproape de miezul nopții, scrie bzi.ro.  


    Gabriela Firea a purtat o rochie argintieFOTO: bzi.ro
Gabriela Firea a purtat o rochie argintieFOTO: bzi.ro

Gabriela Firea a purtat un sacou alb și o rochie argintată, iar nașul Florentin Pandele a fost îmbrăcat într-un costum elegant, negru, o cămașă albă și o cravată colorată. La fel de eleganți, părinții micuțului botezat și-au așteptat invitații la Castelul „Sturza”.

Preparate din cerb și mistreț

Pentru aperitiv, gazdele au ales un platou cu pepene galben cu prosciutto, pastramă de cerb, salam de cerb și mistreț, terină de cheddar cu fistic, pară umplută cu cremă fină de brânză și somon afumat și un coșuleț cu rucola și surimi. Meniul a continuat cu o gustare caldă, format din fileu de șalău cu busuioc roșu, orez sălbatic cu unt și parmezan și vinaigrette din busuioc verde, iar felul principal a fost alcătuit din aripioare de purcel și salată de rucola cu roșii cherry și parmezan. Răsfățul culinar a fost încheiat cu prăjituri cu lămâie, prăjituri cu foi caramel și tort cu cremă mascarpone și fructe de pădure. 

Citește și: 

Gabriela Vrânceanu Firea şi-a botezat fiul cu 11 preoţi

Gabriela Firea a botezat o fetiţă superbă! Ţinuta specială cu care i-a uimit pe toţi

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg