Uluitor: o fetiță de cinci ani, agresată sexual de un bătrân de 71 de ani

Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din Craiova, a ajuns în arest, după ce ar fi agresat sexual o fetiță în vârstă de numai 5 ani, relatează Adevărul.

Un bărbat de 71 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală
Un bărbat de 71 de ani a fost arestat pentru agresiune sexuală

Evenimentul tragic a avut loc într-un părculeț dintr-o zonă intens circulată din Craiova, unde individul a fost observat că avea un comportament neortodox față de copil. 

Bărbatul a ajuns în arest

Acesta încerca să agreseze sexual fetița, crezând că nimeni nu-l vede. Vecinii au fost primele persoane care au anunțat părinții fetiței, iar mama ei a alertat de urgență organele de ordine publică.

Vezi și: Cine este Justițiarul de Berceni? Alexandru ține pedofilii departe de fetele minore

Fetița ieșise afară, ca să se joace cu surioara ei mai mare, în vârstă de 10 ani, dar și cu alți copii. Aceștia alergau în apropierea blocului, într-un părculeț unde se afla foarte multă lume. La un moment dat, bărbatul s-a apropiat de fetița în vârstă de doar cinci ani și a convins-o să meargă cu el într-un loc retras.

Citește și: Registrul infractorilor. Poliția Română îi are în baza de date pe toți cei care au comis violuri și au exploatat copii

Acesta a început să o pipăie și să o sărute, iar câțiva oameni au văzut întreaga scenă. Aceștia au intervenit și au alertat-o pe mama copilului, iar aceasta a sunat de urgență la numărul de urgență 112.

În urma cercetărilor preliminare, bărbatul în cauză a fost reținut pentru o durată de 24 de ore sub acuzația de agresiune sexuală în formă continuată. 

Acesta s-a prezentat instanței de judecată cu o propunere preventivă de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. În urma procesului, acesta a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile sub infracțiunea de agresiune sexuală în formă continuată. 

„Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 29 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în părculeţul din zona Esplanadă, din Craiova ar fi agresat-o sexual pe fiica sa, în vârstă de 5 ani. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde, pe o bancă au identificat un bărbat de 71 de ani, din Craiova”, se arată în comunicat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net