La 8 ani îşi face singur hainele. Povestea copiilor care au defilat cu propriile creații la City Kids Festival, la Cluj

Ultima actualizare:

    Cel mai mic designer are  8 ani, iar cei mai mari 14
Cel mai mic designer are 8 ani, iar cei mai mari 14

Au între 8 şi 14 ani şi îşi doresc să ajungă modele sau designeri. Primul pas a fost deja făcut în acest domeniu, întrucât cei opt copii talentaţi, care sunt învăţaţi cu defilările pe podium, şi-au arătat, mai nou, și talentul în calitate de creatori de haine. Click! vă face cunoștință cu micii croitoraşi care au defilat cu propriile colecţii la Cluj, la City Fashion Week, în ediţia City Kids Festival. 

Au idei, imaginaţie, le place moda şi, pentru prima dată în viaţa lor, au fost şi designeri. Totul s-a petrecut weekendul trecut, în Cluj, la City Fashion Week, unde designerul Roxana Mişaca a transformat această zi în cel mai important eveniment de modă pentru copii.

Opt copilaşi cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani au avut posibilitatea să îşi prezinte pe podium creaţiile realizate şi creionate de ei. Croitoraşii talentaţi le-au gândit, le-au desenat cu mânuţele lor, au dat culoare, apoi schiţele lor superbe au plecat către un atelier care a dat viaţă acestor desene.

Patrick Mureşan are doar 8 ani şi este cel mai tânăr designer. A defilat cu colecţia sa intitulată “ENERGY”,  o explozie de culoare, energie, în care s-a regăsit şi pasiunea lui pentru sport, mai cu seamă fotbal.

Jasmina Constantinescu (14 ani) şi-a intitulat colectia “Girls run the world” şi a câştigat locul întâi la concursul „Fii tu DESIGNER” ediţia 2021-”Dolls in Candyland”.

Din gaşcă mai fac parte Andreea Androne (13 ani), Maria Caterina Imperiale (13 ani), Alexia Onescu (14 ani), Maria Mihai (14 ani), Daria Pandici (14 ani) şi Andra Stephanie Ghiţă (11 ani). Cei  mici au prezentat câte şapte piese de fiecare, iar aplauzele de la final ale părinţilor şi organizatorilor au fost cea mai mare satisfacţie şi încurajare pentru viitor.


    Roxana Mişaca i-a organizat pe  micuţii croitoraşi
Roxana Mişaca i-a organizat pe micuţii croitoraşi

“Sunt mândră de aceşti copii. Locul unui designer, al unui om pasionat de haine, este pe podium, ci nu în spatele unui site sau ascuns în atelier. Am reuşit să aduc la Cluj, în aceste vremuri tulburi, copiii minunaţi cu care lucrez de ceva timp şi, alături de părinţii lor, am creat o comunitate frumoasă, suntem uniţi şi mereu dornici de a ne ajuta reciproc. Le mulţumesc lor, sunt extrem de mândră, în special de fetele care se pregătesc cu mine, echipa mea, pe care eu le numesc Loski girls”, ne-a spus Roxana. 

image
image
image
image
image
image
image png
carnagiu pe A1 jpg
Export masini China FOTO Shutterstock jpg
despartire iubire partener jpg
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
destinatii frumoase si ieftine jpg