Nuntă cu 1.700 de invitați, într-o comună cu 3.000 de locuitori. Mirii au bătut recordul la amenzi încasate

Ultima actualizare:

    Nuntașii petreceau chiar în noaptea în care localitatea trecea în scenariul galbenFoto: presasm.ro
Nuntașii petreceau chiar în noaptea în care localitatea trecea în scenariul galbenFoto: presasm.ro

Nuntă de proporții într-un sat micuț din județul Satu Mare. În plină pandemie, s-au adunat la un loc 1.700 de invitați. Asta în condițiile în care localitatea are un rată infimă de vaccinare și un indice al infectărilor de peste 2 la mie. Mirii au bătut și ei recordul la capitolul amenzi încasate.

Nunta cu 1.700 de oameni a avut loc luni seara, în comuna Târșolț din Țara Oașului. O comună micuță cu doar 3.000 de locuitori, unde doar 1% e vaccinat.

Localitatea tocmai intrase în scenariul galben

În plus, marele eveniment a avut loc chiar în ziua în care localitatea intra în scenariul galben. Ar fi avut voie doar 500 de persoane, cu certificat COVID care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală. Nici vorbă de așa ceva la Târșolț! Atmosfera a fost întreținută de artiști cunoscuți, printre care Vlăduța Lupu, Armin Nicoară, Ancuța Anghel, Angela Rusu, chiar și Andra, precizează presasm.ro. Primarul s-a numărat și el printre nuntași și nu înțelege unde a fost problema: „Haideți să o luăm așa... s-a dat drumul la nunți, ce era să facă omul?”, a declarat Grigore Pop pentru Observator.

Polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal in rem, amendând totodată organizatorii cu suma de 5.000 de lei. „În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1.700 de persoane, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Miri mai primiseră două amenzi, dar nu s-au lăsat

Căsătoria mirilor s-a desfășurat sub semnul amenzilor. Se pare că anul trecut, la cununia civilă, ei au fost amendați cu 10.000 după ce au petrecut alături de 300 de invitați. Supărați că le-a fost spartă petrecerea, nuntașii s-au adunat și a doua zi, așa că au mai primit încă 10.000 de lei amendă. Sancțiunile au fost însă anulate de judecători. Poate acest lucru i-a încurajat, căci acum au făcut-o lată de tot, chemând la petrecere nu mai puțin de 1.700 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net