Polițist din Iași, anchetat de colegii săi după ce și-a bătut fosta soție. Ce riscă agentul

Ultima actualizare:

    Agentul de poliție Curcă este cercetat disciplinar FOTO: bzi.ro
Agentul de poliție Curcă este cercetat disciplinar FOTO: bzi.ro

Scandal la Inspectoratul de Poliție Județean Iași! Un agent de la Seția 2 și-a snopit în bătaie fosta soție și a primit ordin de restricție chiar de la colegii săi. Polițistul riscă să fie dat afară din sistem, dacă va fi găsit vinovat.  

Agentul de poliție Silviu Curcă, în vârstă de 33 de ani, a umplut-o de vânătăi pe cea lângă care a trăit câțiva ani. Recent, cei doi au divorțat, iar zilele trecute s-ar fi întâlnit pentru a pune la punct unele detalii după divorț, însă totul a degenerat.

Femeia, plină de vânâtăi pe brațe   

Scandalul s-a petrecut în apartamentul în care locuiește femeia. Acolo, Silviu Curcă ar fi lovit-o pe fosta lui soție, lăsând-o plină de vânătăi pe brațe. Ulterior, femeia a ajuns la spital, iar mai apoi a depus o plângere la Secția 4 de Poliție Iași. Polițiștii au emis imediat un ordin de protecție, iar agentului Curcă i-a fost interzis să se mai apropie de fosta lui soție. „M-a lovit când era la mine în casă. Eu am divorțat de el, nu vreau să mai am nicio legătură cu el. Am depus plângere și asta este tot”, a spus Ionela, conform bzi.ro.

Anchetă internă la IPJ Iași   

„La data de 22 septembrie 2021, am fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către fostul său soț. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă. De asemenea, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări, pe linie internă, pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Ce riscă polițistul

Contactat de ziariști, agentul Silviu Curcă nu a vrut să declare nimic privitor la incident. „Nu vreau să comentez ceva ce nu este adevărat”, a a spus acesta. Dacă se va dovedi că polițiștul este vinovat, acesta riscă să-și piardă locul de muncă. În funcție de ceea ce stabilește ancheta internă, Silviu Curcă ar putea fi pus la dispoziție sau ar putea rămâne cu un salariu mai mic. 

Citește și: 

Polițist din Bihor cercetat pentru că a răpit un proxenet și ”l-a anchetat” pe câmp

Poliţist arestat pentru că a vrut să violeze o secretară

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net