Polițista care s-a împușcat în cap, o mireasă ca în basme. Imagini video cu nunta fabuloasă

Ultima actualizare:

Loredana Adela, polițista de 25 de ani care s-a împușcat în cap, pe 19 ianuarie, în gara din Strehaia, a lăsat în urmă șoc, durere, întrebări fără răspuns, dar și amintiri pe care cei dragi nu le vor uita niciodată. Pe pagina ei de Facebook au rămas imagini fabuloase din ziua nunții.

Adela Loredana și soțul ei, în luna de miere din Veneția. Foto: Facebook
Adela Loredana și soțul ei, în luna de miere din Veneția. Foto: Facebook

Tânăra polițistă pășise în viață, alături de soțul ei, Sorin, cu speranța unui viitor roz, având parte de o nuntă ca în povești, clasică și rafinată, în toamna anului 2020. Din păcate, acum e totul negru în familia ei, iar din evenimentul fericit de odinioară au rămas acum doar pozele în care mireasa Loredana zâmbea, fericită, în luna de miere din Milano și Veneția. 

Loredana Adela a fost o mireasă superbă și se vede că și-a planificat nunta până în cel mai mic detaliu. Rochia ivoire, din dantelă, a fost accesorizată cu o coroniță din pene, care i-a pus în valoare buclele arămii. Bijuteriile au fost și ele de o finețe exemplară, cerceii cu perle completând, perfect, apariția delicată a Loredanei. 

"Nu puteam dori mai mult. E cea mai frumoasă zi din viața mea"

Din filmulețul de la nuntă, publicat de Fanatik.ro, se vede cât de dornici au fost cei doi miri, Adela și Sorin, ca evenimentul să fie unul spectaculos. Au respectat fiecare tradiție, iar fotograful și cameramanul au surprins perfect fericirea Adelei. ”Nu puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”, a scris Adela, pe Facebook, în dreptul imaginilor de la nuntă. Nimeni nu ar fi zis atunci că viața ei se va sfârși, tragic, în gara din Strehaia, în urma unei depresii profunde, după cum susțin apropiații

Cine este Adela Loredana, polițista care s-a împușcat în cap, în gara din Strehaia

Adela Loredana a terminat Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018, iar ultimul aviz psihologic l-a primit în anul 2020. Soțul ei, Sorin,  Pe 19 ianuarie, Adela a decis însă să își încheie socotelile cu viața. A fost găsită împușcată în cap, în baia gării din Strehaia.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020", a transmis Inspectoratul de Poliție.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net