Se fac angajări la 112. STS a scos la concurs posturi pentru operatori în mai multe județe. Ce condiții se impun

Ultima actualizare:

  STS angajează operatoare la Serviciul de Urgență 112
STS angajează operatoare la Serviciul de Urgență 112

Tu poți fi vocea unui salvator! Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a scos la concurs posturi pentru operatori la 112, în mai multe județe. Ce condiții se impun.

Poți fi chiar tu unul dintre cei care salvează vieți! STS îți oferă oportunitatea de a deveni operator la 112. Instituția a scos la concurs mai multe posturi în județele: Argeș, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Constanța, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Harghita, Ialomița, Neamț, Satu-Mare, Covasna, Tulcea, Teleorman, Mureș.

”Programul de lucru în ture, asistența medicală gratuită, oportunitățile de promovare pe baza competențelor și performanțelor și salariul motivant sunt câteva dintre beneficiile de care te poți bucura dacă te alături echipei noastre”, anunță reprezetanții Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Se fac angajări la 112. Ce condiții se impun

Sunt căutate femei, care trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

 • să aibă cetăţenie română;
 • să aibă vârsta de până la 40 de ani;
 • să cunoască foarte bine şi să aibă capacitatea de a se exprima clar şi corect în limba română;
 • media de cel puțin 7 (șapte) la disciplina limba şi literatura română în clasele a IX-a - a XII-a pentru absolvenţii învăţământului de zi, respectiv în clasele a IX-a - a XIII-a pentru absolvenţii învăţământului seral/frecvenţă redusă/absolvenţii învăţământului de zi profil pedagogic, care au studiat cinci ani de liceu. Media se stabilește prin calcularea mediei aritmetice a mediilor anuale obţinute pe parcursul învăţământului liceal la limba și literatura română;
 • media examenului de bacalaureat să nu fie mai mică de 7,00;
 • să fie dispuse pentru desfășurarea activității cu ajungerea la locul de muncă în maximum 90 de minute;
 • să nu fi fost condamnate penal printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune săvârşită cu intenţie, să nu fi executat o pedeapsă cu închisoarea ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni din culpă şi să nu fie în curs de cercetare sau judecată într-un dosar penal.

Se fac angajări la 112. Probele de concurs

 • evaluare la pregătirea fizică (probă eliminatorie);
 • examinare psihologică (probă eliminatorie);
 • examinare profesională:

- interviu profesional (probă eliminatorie);probă teoretică - constă în verificarea noțiunilor generale privind geografia României, a noțiunilor generale privind operarea apelurilor de urgență în Centrele Unice pentru Apeluri de Urgență, precum și a noțiunilor legislative privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență;- probă practică - constă în verificarea nivelului cunoștințelor de utilizare a computerului, de utilizare a instrumentelor de tip Office (editare text, calcul tabelar, prezentări), a instrumentelor online, a browserelor web, a aplicațiilor online de tip hartă, precum și a noțiunilor specifice privind operarea apelurilor de urgență în Centrele Unice pentru Apeluri de Urgență;

- evaluarea cunoștințelor de limbă străină.

Nota minimă de promovare a fiecărei probe din cadrul examinării profesionale este 7,00. Promovarea probei de evaluare la pregătirea fizică se va face în condițiile obținerii calificativului ”admis”.

Înscrierile se vor face la sediile direcțiilor județene de telecomunicații. Mai multe informații găsești aici.

Citește și: 

Suni la 112? Vei fi localizat pe o arie de câțiva metri. În cazul Alexandra, localizarea s-a făcut pe un perimetru de 10 km

Glume proaste! Au sunat la 112 ca să afle cât este ceasul. Alte motive incredibile

image
image
image
image
image
image
Regina Letizia profimedia 0781349660 jpg
chess g8fdc050a6 1280 jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
concediu medical freepik jpg
desert ge0e293cbb 1280 jpg
62090193 jpg