Se modifică hotelul de la Olimp al lui Cristi Borcea. Ce se întâmplă până vara viitoare

Ultima actualizare:

    Pam Beach Resort & Spa, hotelul familiei Borcea va deveni una dintre atracțiile stațiunii OlimpFoto: hotelpambeach.ro
Pam Beach Resort & Spa, hotelul familiei Borcea va deveni una dintre atracțiile stațiunii OlimpFoto: hotelpambeach.ro

În timp ce unii oameni de afaceri își numără fiecare bănuț și își pansează rănile produse de pandemie, pentru Cristi Borcea nu este criză. Pam Beach Resort & Spa, hotelul său din Olimp, trecut pe numele primei soții, Mihaela Borcea, se modernizează total.

Societatea administrată de Mihaela Borcea, Muntenia Estival 2000 SA, a obținut de la Primăria Municipiului Mangalia o autorizație de construire pentru modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier pe care îl deține anunță replicaonline.ro. Practic, tot hotelul se va transforma, urmând a fi construite printre altele, o piscină cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Ținta este creșterea gradului de confort a unității de cazare, într-o stațiune care în acest an a fost una dintre cele mai căutate. 

Ce trebuie să știi despre hotelul familiei Borcea 

Complexul Pam Beach Resort & Spa Olimp care se numea înainte Muntenia, a fost renovat în 2018 și funcționează pe societatea SC Muntenia Estival 2000 SA. Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble ( twin si matrimoniale). Renovarea aprobată acum se anunță a fi mult mai amplă decât cea făcută la începutul lui 2021. Atunci, complexul Pam Beach Resort & Spa Olimp s-a transformat mult față de 2019, iar în lucrări s-au implicat atât Mihaela, prima soție a lui Borcea și deținătoarea în acte a stabilimentului cât și actuala nevastă, Valentina Pelinel, care a gândit interioarele. 

Citiți și

Valentina Pelinel a băgat în reparații hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poți caza în sezonul estival

Hai să muncești la Mihaela Borcea! Angajează pentru hotelul de la mare

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg