Stareța vitezomană. Femeia a fost prinsă de polițisti conducând cu 103 km la oră printr-o localitate din Ilfov

Ultima actualizare:

    Maica Petronia se grăbea să facă aprovizionarea cu pește a mânăstiriiFoto: Facebook/Manastirea Bascovele
Maica Petronia se grăbea să facă aprovizionarea cu pește a mânăstiriiFoto: Facebook/Manastirea Bascovele

Surpriză pentru polițiștii rutieri din Ilfov. Aceștia au prins în orașul ilfovean Buftea o stareță vitezomană, maica Petronia de la mânăstirea Bascovele.

Femeia, mai marele unei mănăstiri din Argeș a rămas fără permis de conducere după ce a fost prinsă de radar cu 103 km/h în reședința administrativă a județului Ilfov, Buftea transmite antena3.ro. După ce au prins-o că a depășit viteza în localitate, agenții rutieri ilfoveni i-au luat călugăriței permisul de conducere. Viteza maximă în localitatea Buftea era de 50 de km/h, astfel că polițiștii au lăsat-o fără permisul de conducere pentru 90 de zile.

Cine este maica Petronia

Maica Petronia este una dintre cele mai apreciate starețe din județul Argeș. Ea se ocupă de destinele mănăstirii Bascovele din 2015 și este fostă stareță a mănăstirii Robaia. Conform unor surse din poliție citate de jurnaluldearges.ro, evenimentul s-a întâmplat în postul Sfintei Marii, atunci când stareța, fiind dezlegare la pește, s-a dus să aprovizioneze lăcașul cu cele trebuincioase. Maica Petronia sau Petruța Dobrescu după cum este în buletin, s-a grăbit pentru a rezolva toate problemele și pentru a face aprovizionarea cât mai rapid a apăsat prea tare accelerația. Maica Petronia a fost timp de 23 de ani stareța mânăstirii Robaia.

Citiți și

Preot vitezoman de 70 de ani din Iași, prins băut la volan. A rămas fără permis pentru 3 luni

Un preot beat criţă a lovit cu mașina o gravidă

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net