Târgul de adopții pentru câinii fără stăpân continuă. În Parcul Circului îți poți alege un pui de cățel căruia să-i oferi o familie

Ultima actualizare:

    Mai mulți pui de căței, dar și adulți așteaptă să plece la o familie iubitoare
Mai mulți pui de căței, dar și adulți așteaptă să plece la o familie iubitoare

Se reiau târgurile de adopții în Parcul Circului! Toți iubitorii de căței sunt așteptați în weekendul 6-7 noiembrie ca să-și aleagă un pui căruia să-i ofere o familie.

Începând cu acest sfârșit de săptămână, în fiecare weekend, în Parcul Circului se vor organiza târguri de adopții. În felul acesta,  cât mai mulți căței vor avea șansa de a-și găsi un cămin.

Puii de căței din centrele Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar adulții sunt și sterilizați. Adopțiile sunt gratuite și au loc în intervalul orar 10.00-13.00.

Toți câinii care vor fi adoptați vor pleca la noile familii cu mai multe cadouri de la Maxi Pet România și Pedigree Romania.

Peste 100 de căini din adăposturi au fost adoptați în vară

Maxi Pet oferă pachete formate din hrană uscată și umedă, jucărie și castron, iar Pedigree batoane Denta Stix, plicuri cu hrană umedă și selfie stick-uri pentru telefon.

ASPA a derulat în parcul Izvor, în parteneriat cu Circul Metropolitan, în perioada 24 iulie-26 septembrie, o campanie de promovare a adopției câinilor din adăposturi.

În cadrul acțiunii au fost adoptați peste 100 de patrupede.

image
image
image
image
image
image
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
piata victoriei INQUAM Photos Octav Ganea (1) jpg
image
actualitate.net