Un bărbat din Iași a sunat la 112 că îl înșală nevasta, apoi a înjunghiat-o în zona intimă

Ultima actualizare:

    Femeia înjunghiată a pierdut mult sânge și a fost operată în regim de urgențăFoto: somaxtv.com
Femeia înjunghiată a pierdut mult sânge și a fost operată în regim de urgențăFoto: somaxtv.com

Orbit de gelozie, un cioban din Iași a recurs la un gest șocant. Și-a înjunghiat consoarta în zona intimă, nu înainte de a suna la 112 pentru a o reclama că îl înșală. Judecat pentru atac, a primit zilele trecute patru ani de închisoare. Un bărbat din Slatina și-a înjungiat soția în stația de autobuz, apoi a plecat liniștit acasă. În ce stare este femeia

Ciobanul Vasile Iftime în vârstă de 44 de ani locuia cu iubita în localitatea ieșeană Crivești-Vînători relatează ziaruldeiași.ro. În fiecare an, din primăvară până în iarnă, bărbatul pleca în vestul țării să aibă grijă de animale la diverse gospodării.  

Ciobanul își bătea periodic soția din gelozie, ea fugea la mama dar se împăcau

După primul an de relaţie, bărbatul a început să facă crize de gelozie, alimentate de alcool, dar şi de mama sa. La fiecare criză de gelozie după obișnuitul scandal o bătea pe biata femeie care ulterior fugea de acasă și se ascundea la mama ei. După un timp Vasile Iftime venea după ea, o lua acasă și tot așa. Până într-o zi din iunie 2019 când bărbatul a plecat spre gară, pentru a lua trenul către stâna unde avea să lucreze iar femeia lui s-a dus la o vecină.

Cum a ajuns ciobanul să-și înjunghie consoarta

Iftime nu a mai ajuns să şi urce în tren relatează sursa citată. Băut, s-a certat în gară cu alți călători şi a pierdut trenul. S-a hotărât să se întoarcă acasă, pentru a o prinde în flagrant de adulter pe femeia cu care trăia. Din nu se știe ce motive, a sunat de două ori la 112, reclamând că femeia îl înşală şi îi cheltuieşte banii și chemând agenții să o ancheteze. S-a întors acasă în așteptarea poliției dar a descoperit că iubita lui plecase. Când aceasta s-a întors a început scandalul. Nervoasă și sătulă de reproșuri, femeia I-a spus că îl înșală iar Iftime a înnebunit la auzul vorbelor. Iftime s-a apropiat de ea, a prins-o de mână şi i-a înfipt între picioare cuţitul pe care-l luase cu el pentru a-l avea la stână. Femeia a reuşit să se smulgă din mâinile lui şi să fugă la o vecină. Aceasta nu avea telefon și au luat-o din casă în casă pentru a găsi o soluție pentru a chema salvarea. Victima a avut noroc cu o localnică care se afla prin zonă și care a sunat la 112.  Lama cuţitului tăiase perineul şi labia stângă, fără a pătrunde însă adânc. După aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, au rămas doar cicatrici.

Cum l-au pedepsit magistrații pe ciobanul gelos

În timpul audierilor, Iftimie și-a recunoscut faptele dar a spus că a fost provocat. Suspectul a povestit că, atunci când a ajuns acasă şi nu şi-a găsit iubita, a sunat-o şi a auzit voci de bărbaţi pe fundal, ceea ce i-a întărit bănuielile. În plus, femeia l-a refuzat atunci când i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale. Magistrații nu l-au crezut și l-au condamnat pe Iftimie la patru ani de închisoare, cu executarea în regim de detenţie, şi la plata a 8.000 de lei către victimă, ca daune morale. De asemenea, după eliberare, bărbatul nu va avea voie să se mai apropie de fosta iubită la mai puţin de 200 de metri timp de trei ani. Sentinţa nu este încă definitivă, ea putând fi atacată cu apel. 

Citiți și

Şi-a înjunghiat soţia cu sălbăticie, convins că femeia avea un amant în străinătate

Un bărbat din Slatina și-a înjungiat soția în stația de autobuz, apoi a plecat liniștit acasă. În ce stare este femeia

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net