Un jandarm a salvat un bărbat care voia să se arunce de pe o pasarelă din Bacău. Ce metodă a folosit

Ultima actualizare:

    Bărbatul a amenințat că sare de pe pasarelă Foto: Facebook / IJJ Bacău
Bărbatul a amenințat că sare de pe pasarelă Foto: Facebook / IJJ Bacău

Intervenție de succes a jandarmilor din Bacău, care au salvat viața unui bărbat aflat la un pas să se arunce de pe o pasarelă. Chiar el a sunat la 112 și a anunțat că va sări în gol de pe pasarela CFR Bacău.

Misiune contratimp a jandarmilor din Bacău! Un bărbat în vârstă de 42 de ani a sunat la 112 și a anunțat că se va sinucide. El a indicat și locul unde se află, pe pasarela CFR din oraș.

Imediat, în numai câteva minute, jandarmii au ajuns în Gara Bacău, unde l-au găsit pe individ chiar acolo unde anunțase. Bărbatul era într-o stare vădită de agitație psihică şi ameninţa că dacă se apropie vreun jandarm se aruncă în gol.

Un jandarm îmbrăcat în civil s-a apropiat de bărbat și l-a imobilizat

Mai întâi au fost purtate discuții cu bărbatul, pentru a-l determina să renunțe la gestul său. Văzând că nu au succes așa, jandarmii au făcut un alt plan. Au decis ca un jandarm îmbrăcat în haine civile să se apropie de el, în speranța că va putea dialoga cu acesta.

Ideea s-a dovedit foarte bună și, într-un moment de neatenție al bărbatului, jandarmul a reușit să-l imobilizeze. Experiența și profesionalismul jandarmilor băcăuani și-au spus cuvântul. Bărbatul de 42 de ani, din comuna Stolniceni-Prajescu, județul Iași fost coborât de la înălțime și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde a fost lăsat în grija personalului medical.

Întreaga acțiune a fost povestită pe pagina de Facebook a Inspectoratului Județean de Jandarmi Bacău.  

Citește și: 

Jandarmul-erou a salvat o tânără care era strânsă de gât de o brută

O căprioară le-a arătat jandarmilor locul în care se află puiul ei rănit

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net