Un pacient Covid în stare gravă a venit cu mașina până în curtea spitalului și a ajuns direct la Terapie Intensivă

Ultima actualizare:

    Un pacient Covid în stare gravă a venit cu mașina până în curtea spitalului și a fost dus direct la ATIFOTO: Unsplash.com
Un pacient Covid în stare gravă a venit cu mașina până în curtea spitalului și a fost dus direct la ATIFOTO: Unsplash.com

Caz șocant la Institutului "Marius Nasta". Un pacient a venit cu mașina, miercuri (25 august), până în curtea spitalului, iar din cauza situației medicale în care era a fost dus imediat la terapie intensivă.

Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a declarat la Digi24 că pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei s-a observat o diferență importantă între numărul mic de persoane internate pe secție și numărul mare de bolnavi de la secția de terapie intensivă care este plină.

"30% din cazuri necesită terapie intensivă la Institutul <Marius Nasta>", a mărturisit medicul.

Beatrice Mahler a vorbit despre un pacient care nici măcar nu a sesizat în ce situație gravă este, dovadă că a venit singur cu mașina la spital.

"Pacientul care a venit ieri ne-a uimit pe toți. Este vorba despre un pacient care a venit cu mașina până în curtea spitalului, după care a intrat în terapie intensivă.Este surprinzător acest lucru. A venit cu o stare de hipoxemie importantă, un risc pentru el ca șofer la volan, este un risc și pentru ceilalți din trafic. O stare de boală pe care n-a perceput-o cât era de gravă. Pentru a-și corecta nivelul de oxigen, colegii au decis că cea mai bună metodă este ventilația non invazivă la terapie intensivă.

image
image
image
image
image
image
Elevi într-o scoala din Rusia FOTO Shutterstock
Baie modernă pixabay jpg
calendar ortodox 2021 30 martie sfantul ioan scararul jpeg
Nicolae Ceauşescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 6/1979)
Altar Biserica Domneasca Curtea Veche Postul Mare jpg
cub cutremur romania png