Violatorul în serie de la Spitalul de Urgență Brăila, bun de plată. Ce sumă trebuie să plătească asistentul medical

Ultima actualizare:

    Viorel Milcu a violat zeci de femeiFoto: obiectivbr.ro
Viorel Milcu a violat zeci de femeiFoto: obiectivbr.ro

Viorel Milcu, fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă din Brăila, cel care a comis zeci de violuri asupra pacientelor în decurs de opt ani, a fost executat silit de unitatea medicală.

Curtea de Apel Galaţi l-a obligat printr-o decizie definitivă pe Viorel Milcu (63 de ani) la plata a 61.147 de lei către Spitalul de Urgenţă din Brăila, unde a lucrat ca asistent medical. Bărbatul s-a folosit de calitatea sa de asistent medical pentru a seda şi viola pacientele care au fost internate în secţia de chirurgie a unităţii medicale. 

Condamnat 8 ani închisoare pentru viol 

Viorel Milcu a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol, din care a executat efectiv doar patru ani înainte să fie eliberat condiţionat. Instanţa penală a stabilit la acea vreme ca asistentul medical să plătească, în solidar cu spitalul, 15.000 de euro drept daune morale uneia dintre victimele agresiunilor sexuale.  Spitalul de Urgenţă din Brăila s-a îndreptat ulterior cu o acţiune în regres împotriva bărbatului, pentru a recupera banii plătiţi unei adolescente violate de către acesta, după ce a obţinut anterior şi punerea sub sechestru a tuturor bunurilor mobile şi imobile ale bărbatului. 

Pe 7 iulie 2015, o adolescentă internată pe secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă din Brăila l-a reclamat pe asistent pentru viol, iar anchetatorii au descoperit ulterior că au de-a face cu un violator în serie. Anchetatorii au stabilit că Viorel Milcu s-a folosit timp de opt ani de calitatea sa de asistent medical la Spitalul de Urgenţă din Brăila pentru a le administra medicamente cu efect sedativ şi somnifer pacientelor de pe secţia unde lucra, inducându-le o stare de somn ca să le poată apoi viola.

Curtea de Apel Galaţi a dat, pe 22 februarie 2018, verdictul definitiv în acest caz: opt ani de închisoare pentru viol.  

Mai multe amănunte citiți în adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net