Reacția halucinantă a mamei fetiței ucise și ascunsă în lada patului. Un coleg de serviciu a filmat-o

Ultima actualizare:

Apar detalii în cazul crimei oribile din Sectorul 4 unde o copilă de 12 ani a fost ucisă cu bestialitate, apoi ascunsă într-un sac în lada patului. Înainte să fie reținută de autoritățile spaniole, mama ei a fost filmată de un coleg de serviciu când cazul a apărut la televizor. Bărbatul a recunoscut-o în imagini și a luat-o la întrebări. La un moment dat, femeia i-a replicat: „Dacă eram criminală, de ce vorbești aiurea, păi nu te omoram până acum?”

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Colegii de serviciu, șocați de faptul că mama nu-și plângea copilul 

Colegii de muncă români ai Simonei Iftimovici, mama fetiței ucise, au fost foarte surprinși să observe că femeia aproape nu avea nicio reacție la informațiile îngrozitoare despre fiica ei care erau difuzate la jurnalele de știri din România. Oamenii au chestionat-o și i-au reproșat că nu-și plânge fiica moartă. Dialogul a avut loc în camera în care sunt cazați mai mulți români. Unul dintre ei a filmat întreaga discuție.

Sursa foto: Captură video Observator
Sursa foto: Captură video Observator

Iată întreaga conversație din filmare:

Bărabatul care filma: ”Ce zice aici... fii-ta, s-au făcut analizele ADN și este o copilă de 12 ani, găsită legată într-un sac. Crezi că mint?”

Mama fetiței: „Eu de unde să știu. Dacă eu mă sculam la patru dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-su.”

Bărbatul care filma: „Tu nu plângi după fata ta..”

Mama fetiței: „Nu pot, mă înțeapă în piept, dar nu pot”

Bărbatul care filma: „Pentru că ești în panică mă, că ți-ai omorât copilul.”

Mama fetiței: „Nu am omorât pe nimeni, copilul era la mama.”

Bărbatul care filma: „Ai zis că copilul era bine la mama că stătea acolo și că te duci la muncă cu ea. Păi când te vedeai cu ea nu o întrebai dacă e bine copilul?”

Mama fetiței: „Eu nu sunt în relații bune cu soțul. Și fata când îmi zicea mami vreau la tati, eu o duceam cu mașina până acolo aproape, ea intra în curte și eu plecam.

Bărbatul care filma: „Deci pe 5 aprilie era în țară. Erai aici în Spania, lucrai cu noi?”

Mama fetiței: „Nu”

Bărbatul care filma: „Păi și copilul tău era sub pat. ”

Mama fetiței: „Dacă eram criminală, de ce vorbești aiurea, păi nu te omoram până acum?. Nu știu nimic. Dacă eu știam, nu spuneam?”

Bărbatul care filma: „Tu gândește-te ce le spui la poliție”

Mama fetiței: „Ce v-am spus și vouă: nu știu nimic. Le spun tot ce știu, nu am ucis pe nimeni, nu acopăr pe nimeni și nici eu nu știu cine a ucis-o pe fiica mea.”

Patronul firmei din Spania a anunțat poliția

Șeful fermei la care lucra femeia în Spania a fost cel care a informat autoritățile despre prezența ei. Detaliile exacte și circumstanțele implicate sunt în continuare sub investigație pentru a se obține o imagine clară a situației.

Autoritățile spaniole au eliberat-o pe femeie. Ieri ea a a fost audiată de anchetatorii români prin videoconferință. Urmează că femeia să ajungă în țară.

În continuare este căutat concubinul acesteia, despre care ar exista informații că s-ar ascunde pe teritoriul Spaniei. El rămâne principalul suspect.

image
image
image
image
image
image
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
rosii  jpg
calendar ortodox 2021 27 septembrie sfantul ierarh antim ivireanul png
Plenul reunit al Parlamentului României cu ocazia asumării răspunderii de către guvernul de coaliție PSD - PNL a unui pachet de măsuri fiscale, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
bani jpg
image
actualitate.net