#Exclusiv Click!

Victor Slav, despre echipa care a câștigat Asia Express: a meritat sau nu premiul cel mare: „Din punctul nostru de vedere...”

27 septembrie 2024 16:18   Vedete românești

Victor Slav a făcut super echipă alături de iubita lui, Selina, în emisiunea „Asia Express”, competiţia difuzată la Antena 1, duminică la ora 20.00 şi de luni până miercuri la ora 20.30. Acum cei doi privesc de acasă întreaga aventură mult mai relaxaţi. Redactorii Click! au vorbit cu Victor despre competiţie, dar şi despre echipa câştigătoare. „Din punctul nostru de vedere, cu toţii suntem câştigători”, ne-a spus acesta misterios.

Click!: Bună! Cum e să vă vedeţi la televizor în Asia Express? Aţi văzut înregistrările înainte de a fi difuzate sau le vedeţi acum, odată cu noi?

Victor Slav: Bună! Este un sentiment foarte plăcut pentru că în timp ce ne privim la tv, ne teleportăm la ce am trăit acolo, la emoţii, teamă, panică... Am vizionat doar primul episod împreună cu întreaga echipă Asia Express, cu o seară înainte să fie difuzat pe tv.

Sunteţi mulţumiţi de voi? Aţi fi schimbat ceva din ce aţi făcut acolo?

Suntem extrem de mulţumiţi de noi şi de ce am făcut acolo. Acum, dacă ne întrebaţi, am încerca să fim mai relaxaţi şi nu atât de “posedaţi”, orbiţi de febra competiţiei. (râde)

«Avem un grup de WhatsApp unde comentăm emisiunea»

Care sunt reacţiile rudelor, prietenilor, fanilor de pe reţele?

Reacţiile rudelor, prietenilor, oamenilor sunt pozitive, dar bineînţeles că nu poţi fi pe placul tuturor. Cel mai important este ca noi să fim pe placul nostru.

Cu cine v-aţi înţeles cel mai bine dintre concurenţi?

Ne-am înţeles bine cu toată lumea, dar, da, am relaţionat mai mult cu Carmen şi Andreea. S-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi. Pe lângă acest lucru, toţi ne sunt foarte dragi şi vor rămâne în sufletul nostru, pentru că împreună cu ei am trăit această minunată experienţă.

Am văzut că între Selina şi Anca Ţurcaşiu a fost o tensiune. Nici de Oana Paraschiv nu-ţi prea place din ce s-a văzut până în etapa a patra. Acum cum sunteţi? Vorbiţi? Vă întâlniţi?

Tensiune e mult spus. În febra competiţiei, tuturor ni se pare că vedem lucruri care pot fi interpretate greşit. Sunt într-o relaţie foarte ok cu Anca. Cu privire la Oana Paraschiv, s-a interpretat puţin greşit reacţia mea. În timpul interviului, vorbeam despre momentul de la fuste cu bileţelele respective, unde, în pauza de la filmări, echipele ne-au povestit cum au fost induşi în eroare, pierzând mult timp, pentru că li s-a spus de către Oana că se află un bileţel acolo. Şi da, pe moment, mi s-a părut un gest nu foarte ok, de acolo şi reacţia mea la acel lucru, nu la persoana Oanei. Cu toţii suntem în relaţii ok, avem chiar şi un grup al nostru de WhatsApp unde comentăm în timp real, ce se întâmplă la emisiuni.

Nu ştim cine a câştigat şi nici nu vrem să aflăm. Dar vă întrebăm: câştigătorii au meritat? Au fost pe placul vostru?

Din punctul nostru de vedere, cu toţii suntem câştigători.

Mai multe