Sarah Prodan: «Nu pot să-mi fac un iubit în România!» Ce spune despre relația cu Lino Golden?

14 mai 2022

La 22 de ani, Sarah Dumitrescu Prodan face furori alături de mama ei, celebra Anamaria Prodan, pe la evenimentele mondene! Blonda a stat două luni în vacanță prin România, dar și pe la Monaco, iar băieții de oraș s-au lipit de ea ca marca de scrisoare. S-a vorbit, la un moment dat, că Sarah ar avea o relație cu celebrul Lino Golden.

image
Sarah Dumitrescu a pus pe jar băieții din România Sursa: Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, joacă baschet de performanță în America. Anul acesta, tânăra, în vârstă de 22 de ani, a venit în vacanță în România timp de două luni, pentru a-și susține mama aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf.

Sarah s-a integrat perfect în lumea mondenă de la noi, a mers cu mama ei la evenimente și i-a făcut pe băieții de oraș să cam suspine după ea. La un moment dat, s-a zvonit chiar că Lino Golden ar fi făcut o pasiune pentru ea, după ce s-a despărţit de frumoasa Patricia.

Sarah a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click,! și a explicat ce relație are cu cântărețul, fost pupilă a lui Alex Velea.

stanga
dreapta
sarah jfif
sarah dumitrescu baschet jpg
sarah dumitrescu1  jpg
sarah dumitrescu
sarah dumitrescu jpg
sarah baschet prodan jpg
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu fiica anamariei prodan
sarah dumitrescu jpg
sarah dumitrescu 2 jpg
sarah dumitrescu anamaria prodan jpg
sarah anamaria prodan jpg
sarah dumitrescu jpg

Sarah, a început să-ți placă lumea mondenă din București? Ai tot ieșit în ultima vreme împreună cu mama ta pe la evenimente...

Îmi place aici în vacanță, pentru că sunt alături de prietenii mei, de familia mea. De fiecare dată când vin în București este ca o vacanță pentru mine, dar mai mult de o vacanță nu m-aș mai întoarce aici.

Deci tot America este preferata ta? Nu dai America pe București?

Nu, tot America îmi place. Eu am fost născută acolo, am trăit acolo. Pentru mine Bucureștiul este doar o vacanță! Mi-a rămas în suflet această vară!

Ce-ai făcut în vacanța asta? Cu ce amintiri ai rămas?

A fost cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o până acum. Am stat două luni. Am fost și în Monaco o săptămână cu prietena mea cea mai bună, m-am împrietenit cu multă lume. în fiecare zi, am făcut ceva interesant. Mi-a rămas în suflet această vară.

Când te întorci în America? Va trebui să te apuci de muncă...

Pe 20 mai, merg la lotul național care începe pregătirea la Izvorani. O să călătorim în fiecare week-end în altă țară pentru că am competiții. Campionatul în America începe în noiembrie.

lino golden
Lino Golden, vrăjit de Sarah Dumitrescu Sursa: Instagram

Cât timp ai stat aici, în România, au apărut diverse poze cu tine în compania unor băieți de oraș, mai mult sau mai puțin cunoscuți. S-a zvonit că ai avea o relație cu Lino Golden. Ai un iubit?

Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!

Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?

Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături.

Cine e Sarah Dumitrescu?

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a celebrei impresare Anamaria Prodan și este rodul iubirii acesteia cu primul său soț, fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu.

Fiica Anamariei Prodan este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California. Echipa școlii concurează în prezent la Big West Conference.

La finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
WhatsApp Image 2022 05 22 at 18 00 47 jpeg
robert petrescu (1) jpg
bibi antonio 2 1 jpeg
cub lili sandu animat gif
cub theo rose animat gif
cub liviu varciu animat gif