Andreea Esca nu vrea nici în ruptul capului să-și mărite fiica! Ce spune despre nunta Alexiei Eram cu Mario Fresh

#Exclusiv Click!

Ajunsă la 46 de ani, Andreea Esca nu se prea împacă cu gândul că ar putea deveni deja soacră mică. Vedeta Pro TV nu-și grăbește fiica, pe Alexia (22 de ani) la măritiș cu Mario Fresh. Cei doi porumbei ba se ceartă, ba se împacă în ultima vreme, că așa-i dragostea, la tinerețe, cu năbădăi!

Andreea Esca a fost mereu de acord cu relația dintre fiica sa Alexia Eram și cântărețul Mario Fresh. Deși cei doi s-au cuplat de pe la 14 ani, Andreea Esca nu avut niciodată nimic de comentat, considerând că fericirea fetei ei este primordială.

Alexia Eram și Mario Fresh au crescut, practic, împreună, iar povestea lor de dragoste adolescentină continuă și acum, după șase de relație. În ultima vreme, însă, cei doi s-au mai și ciondănit, au plecat în vacanțe separat, asta însă nu prea a contat, căci împăcarea a fost mai dulce în cazul lor.

cub andreea esca png

Andreea Esca: „Atâta timp cât ei sunt fericiți, ești și tu fericită!"

Andreea Esca l-a plăcut mereu pe alesul fiicei sale, Mario Fresh, însă consideră, totuși, că cei doi amorezi sunt cam tineri ca să se gândească de pe acum la căsătorie.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită.

În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!, dezvăluind că fiica ei nu are niciun gând de măritiș, deocamdată, cu Mario Fresh.

Alexia Eram: „Vreau să mai copilăresc!”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai frumoase cupluri din showbiz. Se iubesc cu patimă de mai bine de șase ani, însă Alexia a declarat și ea, recent, că nu se simte deloc pregătită să se căsătorească cu iubitul ei.

Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât.

Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a spus Alexia, pentru wowbiz.ro.

Mario Fresh: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

În ultima vreme, în paradisul celor doi porumbei au mai apărut și ceva probleme. Cei doi tineri mai trag și câte o certă aprigă din când în când.

Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală.

Mai sunt certuri. Avem momente când nu ne înțelegem, când nu comunicăm, când nu discutăm. Asta nu înțelege ea: când ne certăm și îi spun că vreau să fiu lăsat în pace.

Sunt genul de om care ar trebui să stau jumătate de oră singur, liniștit. Nu fac urât, nu urlu, doar spun: m-ai deranjat foarte rău, lasă-mă că sunt nervos. O spun un pic mai apăsat. Ea nu înțelege treaba asta și stă acolo și mă întreabă: «Dar de ce?»

Și zic: «Bă, dar tu chiar nu înțelegi? Dacă tu acuma n-ai vorbi cu mine jumătate de oră, aș veni și te-aș pupa»”, a dezvăluit Mario Fresh, recent, în podcastul lui Damian Drăghici.

Mario Fresh (23 de ani) și Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2016.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!