Milionara Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei! Fostul soț lipsește cu desăvârșire!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Camelia Șucu este catalogată drept dintre cele mai puternice femei din România! Cu peste 25 de ani de experiență în business, milionara în euro și-a făcut, în ultimii ani, un nume de una singură în mediul de afaceri, după divorțul dureros de Dan Șucu! Femeia de afaceri a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei!

Camelia Șucu a fost, după cum se știe, protagonista celui mai scump divorţ din România! Camelia și-a încheiat socotelile cu fostul soţ, milionarul Dan Șucu, în 2007. La acel moment, Camelia a rămas cu o avere considerabilă, căci a părăsit afacerea cu mobilă, la care, de altfel, pusese umărul împreună cu fostul soț, pentru o sumă record de aproximativ 40 de milioane de euro.

Citește și: Cura de slăbire a Cameliei Șucu! Cu ea nu dai greș: „Niciodată dimineața, niciodată seara!”

La scurt timp însă, Camelia a dovedit că se poate descurca și pe cont propriu în afaceri, răzbind în lumea acerbă a bărbaților!

Am întrebat-o de un top alcătuit din bărbați care au ghidat-o și au influențat-o în viață, iar Camelia Șucu l-a omis, surpriză, chiar pe fostul ei soț, milionarul Dan Șucu.

Pe locul întâi a fost pus tatăl cunoscutei femei de afaceri, pe care l-a pierdut în urmă cu doi ani, dar care i-a lăsat o moștenire sufletească de neegalat.

Iată și: Camelia Șucu, o viață plină de lovituri. Divorțul a dărâmat-o, însă moartea tatălui a devastat-o: „Abia acum pot vorbi de el fără să plâng!”

Camelia Șucu:„Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată!”

Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu. Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat ,pentru felul în care a știu să exprime iubirea. Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția. Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată!”, a mărturisit Camelia Șucu, pentru Click!.

Ups: Cine e noul partener al Cameliei Șucu, cea mai bine îmbrăcată femeie din România?

Locul doi în topul Cameliei Șucu este ocupat de partenerul ei de afaceri, italianul Pascuale Natuzzi, omul care i-a oferit cea mai prețioasă lecție în afaceri.

„M-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc mereu de universul Natuzzi”

Pe locul al doilea ar fi partenereul meu de afaceri, Pascuale Natuzzi, un om pe care l-am întâlnit în primii ani de viață a mea ca om de bussines, atunci când nu știam nici măcar cum să definesc un bussines.

În viața mea de om de afaceri, Pascuale e acea valoare în mediul de bussines pe care oricine și-ar dori să o întâlnească. Mă refer la loialitate aici, și nu la conturi în bancă. El face de 60 de ani acest bussines. Ne-am intersectat în 1955 și de atunci m-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc de universul Natuzzi.

Mi-a fost un profesor de italiană foarte bun, mi-a dat curajul să vorbesc limba italiană deși nu o știam foarte bine. De la el, am înțeles că, în mediul de afaceri între partenerii aflați distanță, nu trebuie neapărat contracte ferme, scrise, încrederea, fidelitatea și loialitatea sunt mai presus de orice!”, ne-a declarat femeia de afaceri.

Mai citește și: Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Camelia Șucu: „Am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați!”

Al treilea loc în top este ocupat de Sir Richard Charles Nicholas Branson, om de afaceri, investitor și filantrop britanic. În 2011, Branson era al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, cu o avere de aproximativ 4,2 miliarde dolari.

Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi. L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați”, ne-a dezvăluit Camelia Șucu.

Nepoțelul afaceristei ocupă și el un loc important în top. Camelia este bunică la doar 57 de ani. Are trei nepoței superbi, două fetițe și un băiețel.

Până și de la nea Vasile, cum vedea el că trebuie făcute solariile pentru roșii bio, cum își aducea albinele facă polenizarea. Am de învățat chiar și de la nepoțelul meu lucruri minunate. Zi de zi ,sunt uimită de cât de curat și de profund poate gândi un copilaș, care în ianuarie va face șapte anișori!”, ne-a mai spus afacerista.

„Doamnelor, nu vă mai desconsiderați!”

Camelia Șucu nu s-a simțit niciodată marginalizată ca femeie în lumea afacerilor, destinată cu precădere bărbaților.

Nu m-am gândit ca sunt dezavantajată ca sunt femeie în afaceri. Feminitatea este un atu pe care trebuie să știm să-l punem în valoare. Trebuie sa lucrăm cot la cot cu partenerii noștri ca să facem echipă.

Așa că, doamnelor, nu vă mai desconsiderați! Desconsiderarea pornește din interior!”, a adăugat cunoscuta femeie de afaceri, pentru Click!.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Cei doi s-au căsătorit pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Camelia și Dan Șucu au divorțat, însă, după 18 ani de căsnicie.

La divorț, milionarul a vrut să o scoată din afacerea cu mobilă, după ce Camelia a dezvăluit că a fost înșelată! A fost, de departe, cel mai scump divorț din România, iar Camelia Șucu s-a ales atunci cu o avere de 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.

Potrivit Forbes, Camelia Șucu este o femeie de afaceri cu o carieră de peste 25 de ani, proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!