Ea e cea mai tare femeie din România, în viziunea lui Andi Moisescu. Nu, nu este Olivia Steer. Și nici Esca

#Exclusiv Click!

Andi Moisescu (50 de ani) este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune! În cei 30 de ani de Pro TV, prezentatorul a reușit să țină pasul cu tendințele, astfel că a rămas printre favoriții publicului. Și pentru că el e un bun profesionist, am fost curioși să știm un top al femeilor pe care le admiră. Am primit un răspuns surpriză.

Andi Moisescu, topul celor mai tari femei din România

Andi Moisescu este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer (46 de ani), însă, până la urmă, soția e soție, iar viața profesională este alta. L-am întrebat pe prezentatorul Pro TV ce fel de femei admiră și care sunt cele pe care le admiră cel mai mult.  Zicem doar așa: Măruță, ai grijă! Andra este numărul 1. 

Citește și: Andreea Esca, rol inedit pentru Revelionul PRO TV. Vedeta a strălucit alături de Andi Moisescu

„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident! Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai multe de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a spus Andi Moisescu, în exclusivitate, pentru Click!.

Andi Moisescu îl adoră pe Pavel Bartoș

Pe juratul de la “Românii au Talent” l-am întâlnit la un eveniment important, de unde nu putea lipsi: lansarea trailerului filmului “Ramon”. Andi Moisescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten Pavel Bartoș, care are rolul principal în comedia ce urmează să apară în cinematografe anul viitor, pe 3 februarie.

„Câte amintiri am cu Pavel. Jumătate din viața mea înseamnă Pavel Bartoș. Din 50 de ani, 25 de ani înseamnă Pavel Bartoș și restul ce s-a mai întâmplat prin viața mea. Cred că cele mai importante amintiri sunt legate de “Românii au Talent”. Am pornit la drumul acesta din prima zi iar astăzi suntem tot împreună.

De aici s-au adunat și cele mai frumoase amintiri cu toate deplasările noastre prin țară și prin țara soră, ca să zic așa, mai exact prin Republica Moldova. În general, de acolo, avem sute de amintiri, de la preselecții.

Am cunoscut oameni care nici măcar nu aveam să îmi imaginez că sunt, am descoperit talente de nebănuit, lucruri la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toate astea le-am descoperit împreună cu Pavel”, a mai spus, pentru Click!, Andi Moisescu.

Cine este Andi Moisescu, unul dintre cei mai importanți prezentatori de la Pro TV

Andi Moisescu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, cu o experiență mare în spate. Pasiunile pentru domeniul artistic și televiziune sunt moștenite de la tatăl său, având în vedere că acesta a fost regizor de film. Este celebru pentru emisiunea ”Apropo TV”, însă este și jurat ”Românii au talent” de câțiva ani.

Andi Moisescu este bucureștean, tatăl a fost regizor de film, mai are un frate, iar de ani buni e căsătorit cu Olivia Steer și au doi copii (Luca și David). A fost director de programe la ProFM și a mai prezentat emisiunea ”Pe bune”, tot de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub brigitte pastramă png
cub rocsana marcu png
03 portret image00003B jpg
cub deea maxer png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub bia khalifa png