Familia Kassandrei Rotariu, la pământ după investigațiile medicilor francezi! Ce urmează să se întâmple

#Exclusiv Click!

Kassadra Rotariu este o puștoaică de 17 ani care luptă din toate puterile sale să se facă bine din punct de vedere medical! Recent, aceasta împreună cu părinții săi adoptivi au fost la un spital din Franța pentru anumite investigații medicale iar veștile nu au fost tocmai bune. Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a mărturisit că fiica lor urmează să ajungă din nou pe masa de operație.

Kassandra Rotariu are o viață desprinsă parcă din filmele de acțiune! Adolescenta nu a fost dorită de către familie încă de mică, așa că bunica sa a încercat să scape de ea cu orice preț arzând-o cu țigara în repetate rânduri, turnându-i acid sulfuric pe față și aruncând-o de la geam.

Însă, spre fericirea sa, pentru că a avut zile, Kassandra a ajuns la vârsta de patru anișori să fie înfiată de către o familie cu suflet mare și anume de către Iosif Rotariu, una dintre cele mai mari stele ale fotbalului românesc, dar și de soția sa, Dana, care o adoră pe Kassi.

Kassandra Rotariu, probleme de sănătate interminabile

De când au luat-o pe aceasta sub tutela lor, cei doi încearcă să facă tot posibilul să o aducă pe Kassandra pe linia de plutire din punct de vedere medical. Având în vedere că aceasta a ajuns pe masa de operație, până acum, de 50 de ori din cauză că în urma acelor trauma suferite medicii au diagnosticat-o cu osteomielită, o afecțiune gravă care distruge articulațiile.

Contactat de Click!, Iosif Rotariu ne-a dezvăluit că sunt tare supărați din cauză că problemele de sănătate pe care le are Kassandra parcă nu se mai opresc.

Citește și - Romina Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare, după ce a agresat un copil de doi ani

„Am fost plecați săptămâna trecută în Franța la investigațiile medicale de care spuneam în urmă cu ceva vreme. Am făcut toate controalele, i-am făcut și RMN iar acum așteptăm răspunsul medicilor de acolo ce și cum trebuie să facem mai departe în funcție de priorități. Este puțin deplasat maxilarul dar asta nu este problema gravă pentru că la ea coloana este foarte deplasată și trebuie operată de urgență.

Mai este și problema piciorului unde are proteza care trebuie și ea schimbată foarte repede din cauză că fata a crescut, s-a dezvoltat, și trebuie neapărat această intervenție. Trebuie făcute amândouă operații, dar nu știu care o să fie prima, totul în funcție de urgență. Kassandra acum este o domnișoară în toată firea, în aprilie, împlinește 18 ani, așa că nu mai am treabă cu ea. Este mândria noastră”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!

Click! spune

Iosif și Dana Rotariu sunt încercați greu de viață! Cei doi mai au doi copii care au fost de multe ori în cumpănă. Romina, fiica cea mare a celor doi a fost implicată într-un mare scandal. Asta după ce, în 2018, o familie a unui copil de la grănița unde lucra ca și educatoare a acuzat-o pe aceasta că i-a lovit atât de tare copilul încât i-a rupt piciorul.

De asemenea și Cristian, fiul lor, le luminează casa celor doi, în fiecare zi, dar care și el se confruntă cu probleme medicale. Mai exact tânărul suferă de diabet de la vârsta de trei ani și este dependent de insulină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!