Viorica de la Clejani, viitoare soacră mare! Bia Khalifa și Fulgy au făcut planul de „bătaie”: când se căsătoresc cei doi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bia Khalifa (23 de ani) și Fulgy (24 de ani) trăiesc, de o săptămână, cea mai frumoasă poveste de iubire din viața lor! Excentrica blondină a declarat pentru Click! că are planuri serioase cu actualul ei iubit! Bia și-ar dori ca în viitorul apropiat să ajungă să fie soț și soție, mai ales că „Mr. Moft” a început să îi facă tot felul de apropouri cu privire la o viitoare logodnă.

Viorica de la Clejani urmează să devină soacră mare? Bia și fiul cântăreței de muzică de petrecere sunt de doar câteva zile împreună, însă se pare că totul în relația lor evoluează destul de repede. Cei doi amorezi locuiesc deja sub același acoperiș și au planuri de viitor, pentru a construi o familie frumoasă. Contactată de Click!, Bia Khalifa, una dintre cele mai controversate vedete de la ora actuală, ne-a mărturisit că este foarte fericită și împlinită în brațele lui „Mr. Moft”.

„M-am mutat cu Fulgy în casa noastră, nu a lui. Nouă ne place să spunem la noi acasă. Mi-am cunoscut viitoarea soacră de mult timp și îi place foarte mult de mine și mie îmi place de ea, sentimentul este reciproc. Este o chestie tare frumoasă între noi doi, parcă nu îmi vine să cred ce se întâmplă acum. Noi ne sprijinim în orice. El în felul lui, că este bărbat, eu în felul meu că sunt femeie.

Fulgy mi-a bătut apropouri subtile să ne căsătorim și dacă o să mă ceară în căsătorie, de ce să nu mă mărit? Mă gândesc că nu mi-ar sta rău deloc cu un inel de logodnă pe degetul inelar. Plus că el nu poate vorbi cu mine despre faptul că urmează să mă ceară de soție pentru că trebuie să fie o surpriză”, a spus Bia Khalifa pentru Click!

Bia Khalifa se gândește la despărțire?

Blondina se pare că este deja pregătită emoțional pentru un eșec în ceea ce privește relația amoroasă dintre ea și Fulgy, chiar dacă își fac, uneori, planuri de căsătorie și familie. În fond, femeile trebuie să fie mereu... în gardă!

„Am luat în calcul și partea rea a lucrurilor că dacă o să ne despărțim, eu nu o să îl vorbesc niciodată de rău pe Fulgy. Pentru că tot ce se întâmplă acum este ceva pentru de vis pentru mine. Mă face fericită așa cum nu a reușit nimeni să o facă. Sper să nu ajungem la o despărțire și să ne iubim toată viața”, a conchis pentru Click! Bia Khalifa.

Citește și - Bia Khalifa, mărturisiri cutremurătoare despre abuzurile din partea tatălui: «A fost agresiv cu mine»

Click! spune

Bia Khalifa a ajuns în atenția publicului după ce a participat la show-ul de la PRO-TV “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Blondina a fost una dintre cele mai controversate vedete din cauza atitudinii sale deloc prietenoase pe care a avut-o față de concurenți, printre care se numără și Ruxi, cea căreia i-a aruncat un pahar de apă în față sau Ami, pe care a scuipat-o și a jignit-o, iar producătorii emisiunii au ales să o descalifice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!